< p>

Overname adviseur nodig? Wij helpen u graag verder.

Overname adviseur

Wil je een bedrijf overnemen en ben je op zoek naar deskundig advies? Zoek niet verder, bij Claassen, Moolenbeek & Partners ben je aan het juiste adres. Wij verlenen advies bij het overnemen en het verkopen van bedrijven. Bij het overnameproces komt een hoop kijken, er moet veel geregeld worden. Voor de toekomst van de onderneming is het belangrijk dat dit zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Om te voorkomen dat jij bij de overname van een bedrijf belangrijke zaken over het hoofd ziet, word je bij Claassen, Moolenbeek & Partners bij het gehele proces begeleid door een ervaren overname adviseur.

Wie zijn wij?

Claassen, Moolenbeek & Partners verleent sinds 1983 deskundig bedrijfsadvies aan ondernemers in Nederland. Inmiddels bestaat CM&P uit ruim 30 kantoren met ongeveer 70 partners verdeeld over Nederland. Onze adviseurs beschikken over de benodigde deskundige kennis om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn bij het bereiken van succes met ondernemen. Met onze ruime advieservaring, methode van werken, specialistische ervaringen en gerenommeerde naam, kunnen wij het overnametraject samen met jou in goede banen leiden.

Bedrijf kopen? Een bedrijfsadviseur helpt je met de overname

Wil jij met jouw onderneming doorgroeien? Dan kan dit vanuit het strategische oogpunt ook gerealiseerd worden door een ander bedrijf over te nemen. Het is belangrijk dat je voordat je daadwerkelijk het bedrijf overneemt eerst voldoende kennis in huis hebt gehaald. Wanneer je ervoor kiest een bestaand bedrijf over te nemen, neem je niet alleen de klanten mee, maar wellicht ook de werknemers, de historie, het imago en ga zo maar door. Dit zijn zaken waar rekening mee gehouden dient te worden. Er zitten veel haken en ogen aan een overname en het risico is fors. Het is dan ook van groot belang dat je begeleid wordt door een bedrijfsadviseur die exact weet hoe een overname in zijn werk gaat.

Onze bedrijfsadviseur vindt met jou het juiste bedrijf voor een overname?

Een bedrijfsadviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners, helpt jou tijdens het overnameproces middels het creëren van een duidelijk stappenplan, waarbij er door middel van een opgesteld profiel gezocht wordt naar een bedrijf dat bij jou past. Verder helpt de bedrijfsadviseur je bij vragen zoals hoe de koopprijs van een bedrijf tot stand komt en hoe je om dient te gaan met bestaande arbeidscontracten. Wat dacht je van de financiering? Neem je het ineens of geleidelijk over?

Bedrijf verkopen? Een bedrijfsadviseur helpt je met de overname

Een bedrijf beginnen is een onderneming; een bedrijf verkopen is een operatie. Jij hebt een eigen onderneming. Wellicht zelf opgestart, wellicht overgenomen. Op een gegeven moment neem je de beslissing om een bedrijfsonderdeel of je gehele bedrijf te verkopen.

Wat zijn de mogelijkheden, wat zijn de valkuilen, waar moet je aan denken, wie zijn je adviseurs en hoe vind je kopers? Claassen, Moolenbeek & Partners is al jaren actief in de begeleiding bij het aan- en verkopen van bedrijven.

Contact met een bedrijfsadviseur voor uw overname

Ben je op zoek naar een overname bedrijfsadviseur die jou begeleidt tijdens het overnameproces? Zoek dan niet verder, de overname adviseurs van CM&P zijn je graag van dienst. Neem gerust eens contact met ons op, dit kan door te bellen naar 040-2121120 of stuur een mail naar eindhoven@cmep.nl.

Hulp nodig?

Hulp van een overname adviseur nodig? Ga een verhelderend gesprek met ons aan. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Gratis adviesgesprek

Maak gebruik van een gratis advies / kennismakingsgesprek. Ontdek hoe ook u succesvol(ler) kunt ondernemen….

Overname adviseur

Verkoop van B.E.S.D. Benelux BV aan KS-Solutions BV (België)

Bedrijfsovername B.E.S.D. Benelux BV door KS-Solutions BV B.E.S.D. Benelux BV is een handelsorganisatie die zich richt op technische componenten in de glasvezel communicatie. Eind 2021 [...]

Interview Richard Boonman: Succesvol kopen of verkopen van een bedrijf

Op 8 februari 2022 heeft Transport Logistiek Nederland een interview met partner Richard Boonman geplaatst, deze kan je hieronder lezen. Een directe link naar het […]