Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Project- en interim management

Onze project- en interimmanagers staan voor je klaar

Is er binnen het bedrijf tijdelijk management nodig? Bijvoorbeeld voor het implementeren van het strategisch plan, voor het realiseren van een belangrijk project, voor het integreren van een overgenomen onderneming of vanwege het uitvallen van een sleutelfunctionaris? Wij vinden altijd een oplossing.

Wat is project management?

Bij projectmanagement gaat het specifiek over een of meerdere  project(en) die uitgevoerd moeten worden binnen de onderneming. Bijvoorbeeld het opzetten van een nieuw financieel systeem, productieproces optimaliseren of een nieuwe marketingstrategie, etc.. Degene die verantwoordelijk is voor het project werkt dat project van voorbereiding tot en met de implementatie uit. Daarna neemt de organisatie het over van de projectmanager.

Wat is interim management?

Een interim-manager is een tijdelijke manager die voor een bepaalde tijd operationeel betrokken is binnen de onderneming. Dit wordt vaak fulltime gedaan, maar kan ook voor bijvoorbeeld twee dagen in de week.

De reden voor het inhuren van een interim manager is zeer uiteenlopend en is afhankelijk van de behoefte. Dit kan op verschillende expertise vlakken liggen.

Claassen, Moolenbeek & Partners heeft met haar landelijk netwerk van kantoren een groot aantal partners die ervaring hebben met het leiden van ondernemingen op parttime en fulltime basis. Tevens zijn de diverse partners inzetbaar voor tijdelijke vervanging van senior vakspecialisten bijvoorbeeld op het gebied van financiën, ICT, logistiek, marketing, vastgoed, HR en productieleiding.

Neem contact op met Robert Claassen (coördinator van onze interimmanagers) voor een eerste kennismakingsgesprek!

Robert Claassen

De mogelijkheden weten?

Ontdekken wat tijdelijke managementkracht voor jouw organisatie kan betekenen?
Of heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.