Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) ~ sinds 1983

Wie wij zijn

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat de Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van de financieringsbehoefte en/of bij bedrijfsoverdracht.

Onze organisatie is in 1983 opgericht door Eduard Claassen en Coen Moolenbeek. Lees hoe het begon. We hebben inmiddels 30 kantoren door heel Nederland met ongeveer 70 partners. Een MKB-adviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners, helpt MKB-ondernemers in Nederland succesvol(ler) te ondernemen. Onze methode van werken, onze ruime advieservaring, onze gerenommeerde naam en de vele specialistische ervaringen van onze partners maken dat je beroep kunt doen op een persoonlijk adviseur met een brede ervaring.

Succesvol ondernemen

Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken ben je jouw eigen bedrijf gestart. Soms kun je echter wel wat hulp gebruiken om succesvol(ler) te ondernemen. Wij begeleiden ondernemers met onze expertise op drie gebieden:

1. Bedrijfsstrategie
2. Bedrijfsfinanciering
3. Bedrijfsovername 

Gericht op groei

Met de versnelde digitalisering van processen en de steeds betere toegankelijkheid van informatie opereert de mkb-ondernemer in een complexe omgeving. Dat geldt zeker voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers, waar de DGA meestal de koers uitzet. Als je in deze omgeving succesvol wilt zijn dan is een gezonde bedrijfsvoering nodig die gericht is op groei. Dat vereist flexibiliteit & structuur in de onderneming. Wij kijken steeds naar de samenhang tussen deze onderdelen zodat jij als ondernemer de juiste beslissing neemt. Dat doen wij door onze methodische aanpak en onze persoonlijke benadering die wij als CM&P ontwikkeld hebben. Claassen, Moolenbeek & Partners staat naast de ondernemer en is jouw vertrouwenspersoon. Dat stelt je in staat om jouw business te laten groeien en het heft in eigen hand te houden.

 

Lees meer over Missie, Visie en Kernwaarden van de CM&P-organisatie

Hoe helpt CM&P uw doelen te bereiken?

Directie CM&P

Drs. P.M. Knuvers RA RE RAB (Peter) heeft een achtergrond als accountant. Een mooie bancaire carrière en veel bestuurlijke ervaring volgde. Zowel de corporate markt als  MKB past bij hem. Na een aantal jaren ervaring als bedrijfsconsultant bij CM&P, met name in de omgeving van Den Bosch werd hij in 2022 benoemd tot directievoorzitter van CM&P.

Ir. J. M. van Berlo RV (Jules) heeft zijn achtergrond in bedrijfskunde, financiën en vastgoed. Zijn specialismen zijn waardering, overname/overdracht en ondernemingsplanning.

Hij is geregistreerd Businessvaluator en heeft veel ervaring met zogenaamde technostarters (financiering, waardering, aandelen-transacties). In 2008 heeft Jules een adviespraktijk opgebouwd in de omgeving van Ede-Arnhem.

R. E. Claassen MBA (Robert) is na zijn studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool werkzaam geweest in de bancaire sector als eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Vanuit deze rol heeft hij vele ondernemingen in verscheidende branches ondersteund bij bedrijfsfinancieringen.

In 2010 heeft Robert zijn adviespraktijk in Rotterdam e.o. opgebouwd. Sinds 2013 is Robert actief in het management van CM&P.