Over Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) ~ sinds 1983

Wie wij zijn

Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) is een bedrijfskundig en financieel advieskantoor dat u als Nederlandse mkb-ondernemer begeleidt bij strategieformulering en implementatie, bij het bepalen en het regelen van uw financieringsbehoefte en/of bij uw bedrijfsoverdracht.

Onze organisatie is in 1983 opgericht en heeft inmiddels 30 kantoren in Nederland met ongeveer 80 partners. Een MKB-adviseur van Claassen, Moolenbeek & Partners, helpt mkb-ondernemers in Nederland met succesvol(ler)ondernemen. Onze methode van werken, onze ruime advieservaring, onze gerenommeerde naam en de vele specialistische ervaringen van onze partners maken dat u een beroep kunt doen op een persoonlijk adviseur met een brede ervaring.

Succesvol ondernemen

Ondernemen begint met een droom. Om die droom te verwezenlijken bent u uw bedrijf gestart. Soms kunt u hulp gebruiken om succesvol(ler) te ondernemen. Wij begeleiden u als ondernemer met onze expertise op drie gebieden:

1. Strategie
2. Financiering  
3. Bedrijfsovername 

Gericht op uw groei

Met de versnelde digitalisering van processen en de steeds betere toegankelijkheid van informatie opereert u als mkb-ondernemer in een complexe omgeving. Dat geldt zeker voor bedrijven met 5 tot 250 werknemers, waar de DGA meestal de koers uitzet. Als u in deze omgeving succesvol wilt zijn dan is een gezonde bedrijfsvoering nodig die gericht is op groei. Dat vereist flexibiliteit en structuur in uw onderneming. Wij kijken steeds naar de samenhang tussen deze onderdelen zodat u als ondernemer de juiste beslissing neemt. Dat doen wij door onze methodische aanpak en onze persoonlijke benadering die wij als CM&P ontwikkeld hebben. Claassen, Moolenbeek & Partners staat naast u als ondernemer en is uw vertrouwenspersoon. Dat stelt u in staat om uw business te laten groeien en het heft in eigen hand te houden.

 

Lees meer over Missie, Visie en Kerwaarden van de CM&P-organisatie

Hoe helpt CM&P uw doelen te bereiken?

Directie CM&P

Bart van Dijk

Ing. L.A.C. van Dijk (Bart), HTS-BE opleiding. Bart is werkzaam geweest bij Delta Lloyd en ABN afdeling Kredieten district. Hij was 17 jaar mkb-ondernemer/DGA (50FTE).

Bart is uitstekend inzetbaar in het mkb. Zijn specialismen zijn financiering, overname/overdracht en ondernemersplanning (start, groei, afbouw, 5 voor 12). Bart is heel gepassioneerd over het ondernemerschap en begrijpt als geen ander de positie van de DGA. Sinds 2004 is hij verbonden aan CM&P.

ir Jules Van Berlo

Ir. J. M. van Berlo RV (Jules) heeft zijn achtergrond in bedrijfskunde, financiën en vastgoed. Zijn specialismen zijn waardering, overname/overdracht en ondernemingsplanning.

Hij is geregistreerd Businessvaluator en heeft veel ervaring met zogenaamde technostarters (financiering, waardering, aandelen-transacties). In 2008 heeft Jules een adviespraktijk opgebouwd in de omgeving van Ede-Arnhem.

Robert Claassen MBA

R. E. Claassen MBA (Robert) is na zijn studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool werkzaam geweest in de bancaire sector als eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Vanuit deze rol heeft hij vele ondernemingen in verscheidende branches ondersteund bij bedrijfsfinancieringen.

In 2010 heeft Robert zijn adviespraktijk in Rotterdam e.o. opgebouwd. Sinds 2013 is Robert actief in het management van CM&P.

Deel deze pagina