< p>

Bedrijfsfinanciering - Hulp bij het krijgen van bedrijfsfinanciering?

Bedrijfsfinanciering

Je hebt plannen! Om die te realiseren is er vaak geld nodig. Er zijn heel veel verschillende soorten en vormen van financiering. Afhankelijk van je wensen. We helpen je graag in je zoektocht. We kennen de weg. Vind een partner bij jou in de buurt.

Met 30 vestigingen altijd in de buurt

Daarmee kunnen we een belofte waarmaken:
ondernemers adviseren ondernemers over ondernemen,
altijd dichtbij.

Je hebt je plannen goed onderbouwd en helder. Natuurlijk ben je bereid om zelf (nog meer) geld in je plannen te stoppen. Het bedrijf groeit en wil verder. Waar vind je de juiste financier. De bank? Natuurlijk de meest aangewezen partij. Of toch niet? Informals? The Crowd? Participanten? Of kan ik het “off-balance” financieren?

Vaak ligt het antwoord bij een combi van al die mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden. De adviseur weet wat het beste bij jouw onderneming past.

Je hebt een droom: een eigen zaak starten. Of de zaak van je ouders overnemen. Ambitie genoeg. Lef om er voor te gaan. Je bent ook bereid om je nek uit te steken. En… iedereen geeft aan dat je de juiste competenties hebt. Velen geven raad: familie, vrienden ook. Een professionele adviseur, die zelf ook ondernemer is, kan je enorm verder helpen. De meeste partners van CM&P vinden de begeleiding van starters zo belangrijk en leuk, dat ze lang niet altijd alle uren zullen doorrekenen. Vraag naar onze startersregelingen.

Vrijwel iedere onderneming komt ooit in een fase dat een kritische blik op de financieringsstructuur nodig is. Dat ligt zeker niet alleen aan de situatie dat de marktomstandigheden veranderen. Dat daarom financieringsbehoefte wijzigen. Ook door interne aangelegenheden kan het noodzakelijk zijn om de financiële constructie opnieuw te bezien.

Vaak worden financieringsafspraken gemaakt over middellange en langere termijn. Zeker in de huidige tijd, veranderen omstandigheden, dus de financieringsbehoefte erg snel.

Ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere bedrijfsfinancieringen, welke nodig zijn om uw strategische doel te bereiken. Met de juiste bedrijfsfinanciering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden.

 

Reguliere en alternatieve bedrijfsfinancieringen

Banken en andere kredietverstrekkers willen volledig en juist geïnformeerd worden. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de bedrijfsfinanciering wordt verstrekt en tegen welke condities. Onze dienstverlening helpt u daarbij, zodat u geen kostbare tijd verliest. Een financieringsplan heeft hierbij duidelijke meerwaarde, om de meest optimale condities en tarieven te krijgen.

 

Bancair of alternatieve financieringen?

CM&P levert maatwerk en weet altijd de juiste bedrijfsfinanciering voor u te realiseren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle vormen van bedrijfsfinanciering. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: wij zijn er in thuis.  Onderstaand een overzicht van enkele financieringspartijen waar CM&P mee samenwerkt om tot de beste bedrijfsfinanciering te komen:

Bekijk de mogelijkheden hieronder. Of doe de QuickScan.

Vastgoed

Vastgoed

Vastgoed financieren. Dat lijkt simpel! “Gewoon” een bedrijfshypotheek en klaar ben je. Vaak kan het eenvoudig zijn. Je huisbankier kan je uitstekend helpen. De traditionele banken financieren ook heel veel MKB bedrijven. Er zijn echter verrassende alternatieven.

Crowdfunding

Crowdfunding starten. Het begrip was nog niet zo lang geleden geheel onbekend. Zeker als je een aansprekend product op de markt brengt heeft crowdfunding voordelen. Het is ook een vorm met valkuilen. Weet met welke partij je in zee gaat.

Off-balance

Off-balance

Het voelt als een bezit…. toch is het van een ander. Het staat vaak niet op je balans en toch is het een belangrijk middel om je doelen te bereiken. Natuurlijk denk je hierbij aan factoring of lease. We vertellen je er graag meer over off balance financiering.

Werkkapitaal

Werkkapitaal

Je hebt voorraden die snel de deur uit gaan.
Je hebt debiteuren. Die betalen snel.
Maar jij bent sneller!
Je wilt sneller zijn….

Heb je echt snel, kortstondig geld nodig?
Dan zijn er zeker oplossingen. Inmiddels kennen we naast de banken heel veel gespecialiseerde partijen. We kennen er veel die we als goed én snel beoordelen. We brengen je graag met hen in contact. Meer over werkkapitaal.

De belangrijkste financier voor je onderneming is de “traditionele bank”. Zij willen een goed plan graag financieren. Afhankelijk van je vraag, de ontwikkelingen in de markt, de situatie in je bedrijf en vooral de onderbouwing van je plannen.

Ook jouw huisbankier kan vaak meer dan je denkt. Met welke bank je ook zaken doet, wij weten de weg, hun denkwijze, hun acceptatie beleid.

Neem contact op voor een gratis advies gesprek.

Bijzonder en langere termijn

Denk je dat jouw situatie uniek en bijzonder is…. Omdat je het geld lang nodig hebt, of omdat het bedrag maar “klein” is, of je plannen zijn veelbelovend maar pril? Je ziet je kansen bij een bijzonder overname, maar hoe krijg je dat gefinancierd?

Natuurlijk ben je uniek én bijzonder! Daar horen ook ander unieke en bijzondere financieringspartijen bij.

We weten de weg, we hebben de contacten. Stel je bijzondere en unieke vraag gerust aan een van onze partners.

Doe de Quickscan

Al een idee van gewenste investering en financiering?

Na een 4 – tal vragen een snel inzicht in de financiële mogelijkheden.

Doe de quickscan

Vrijblijvend gesprek

Wilt u begeleiding van een betrokken adviseur? Vul dan dit formulier in. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.