Bedrijfsfinanciering voor elke fase van de onderneming

"Toekomst veilig stellen"

Herstructurering bedrijfsfinanciering

Herstructurering

Vrijwel iedere onderneming komt ooit in een fase dat een kritische blik op de financieringsstructuur nodig is. Dat ligt zeker niet alleen aan de situatie dat de marktomstandigheden veranderen. Dat daarom financieringsbehoefte wijzigen. Ook door interne aangelegenheden kan het noodzakelijk zijn om de financiële constructie opnieuw te bezien.

Vaak worden financieringsafspraken gemaakt over middellange en langere termijn. Zeker in de huidige tijd, veranderen omstandigheden, dus de financieringsbehoefte erg snel.

"Duidelijk plan van vermogens- behoefte "

Financieringsplan

Je hebt je plannen goed onderbouwd en helder. Natuurlijk ben je bereid om zelf ook (nog meer) geld in deze plannen te stoppen. Het bedrijf groeit en wil verder. Waar vind je de juiste financier. De bank? Natuurlijk de meest aangewezen partij. Of toch niet? Informals? The Crowd? Participanten? Of kan ik het “off-balance” financieren? Vaak ligt het antwoord bij een combi van al die mogelijkheden.

De adviseur weet wat het beste bij jouw onderneming past.

"Droom van eigen bedrijf realiseren "

Startersbegeleiding

Je hebt een droom: een eigen zaak starten. Of de zaak van je ouders overnemen. Ambitie genoeg. Lef om er voor te gaan. Je bent ook bereid om je nek uit te steken. En… iedereen geeft aan dat je de juiste competenties hebt. Velen geven raad: familie, vrienden ook. Een professionele adviseur, die zelf ook ondernemer is, kan je enorm verder helpen. De meeste partners van CM&P vinden de begeleiding van starters zo belangrijk en leuk, dat ze lang niet altijd alle uren zullen doorrekenen. Vraag naar onze startersregelingen.

Ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere bedrijfsfinancieringen, welke nodig zijn om uw strategische doel te bereiken. Met de juiste bedrijfsfinanciering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden..

 

Verschillende soorten bedrijfsfinancieringen

Om uw toekomstplannen te verwezenlijken is een bedrijfsfinanciering vaak onmisbaar. Iedere situatie of fase vraagt om een ander type bedrijfsfinanciering. Het leveren van maatwerk is daarom altijd ons uitgangspunt. Start-up financieringen vragen logischerwijs om een investering aan het begin van de cyclus. Dit zijn heel andere financieringen dan groei-financieringen, bedoeld om bijvoorbeeld investeringen in het machinepark of onroerend goed te kunnen doen. Of om aan werkkapitaal te komen of een herstructurering door te voeren.

 

Reguliere en alternatieve bedrijfsfinancieringen

Banken en andere kredietverstrekkers willen volledig en juist geïnformeerd worden. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de bedrijfsfinanciering wordt verstrekt en tegen welke condities. Onze dienstverlening helpt u daarbij, zodat u geen kostbare tijd verliest. Een financieringsplan heeft hierbij duidelijke meerwaarde, om de meest optimale condities en tarieven te krijgen.

CM&P levert maatwerk en weet altijd de juiste bedrijfsfinanciering voor u te realiseren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle vormen van bedrijfsfinanciering. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: wij zijn er in thuis.  Onderstaand een overzicht van enkele financieringspartijen waar CM&P mee samenwerkt om tot de beste bedrijfsfinanciering te komen:

Voor vastgoedfinanciering werken we o.a. met:

Crowdfunding? We hebben goede ervaringen met:

Voor factoring kunnen we terecht bij:

Het zal je niet verbazen, de meeste financieringen worden verstrekt door BANKEN

Voor financieringen met een bijzonder karakter en langere termijn:

Voor lease oplossingen:

Behoefte aan extra werkkapitaal, dan zijn dit goede partijen:

Doe de Quickscan

Al een idee van gewenste investering en financiering?

Neem 4 eenvoudige stappen en krijg snel inzicht in de financiële mogelijkheden.

Doe de quickscan

Vrijblijvend gesprek

Begeleiding van een betrokken adviseur? Vul dan dit formulier in. Heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Financieringsnieuws

Vastgoedfinanciering, waar kan ik nog terecht?

De afgelopen jaren is er veel veranderd binnen de vastgoedfinancieringsmarkt. De jaren voor de crisis wilden banken graag vastgoed financieren, tijdens de crisis niet, toen [...]

Economische groei; tijd voor een financieringsplan

De Nederlandse economie kent een periode van economische groei. Bedrijven zien hun omzet en winstgevendheid toenemen. Gelukkig! Groei brengt ook specifieke problemen met zich mee. [...]

Financiering van alternatieve energie-initiatieven

Nieuwe producten vragen om nieuwe vormen MKB-financiering Banken vinden hun oorsprong al in de Middeleeuwen. Een van de taken is onder andere het verstrekken van [...]

Hoe financier ik de groei van mijn onderneming

Bij een groeiende onderneming is het belangrijk om het werkkapitaal goed op orde te houden. Natuurlijk wil je dat het werkkapitaalpositie meegroeit met de groei [...]

Deel deze pagina