Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Oost Brabant-Gelderland

Wil jij met jouw onderneming in de regio Oost Brabant Gelderland succesvoller zijn, en de waarde van jouw bedrijf vergroten? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres!

Wij helpen ondernemers met vraagstukken op het vlak van strategie, overname en financiering. Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Bezoek dan een van onze vestingen in ‘s-Hertogenbosch en Tilburg.

Naast onze kantoren in Oost Brabant en Gelderland hebben we vestigingen verspreid door heel Nederland. Bekijk waar wij nog meer een vestiging hebben.

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Oost Brabant

‘s-Hertogenbosch

Vughterweg 47 g

5211 CK ‘s-Hertogenbosch
088 – 2636780
Bekijk vestiging

Tilburg

Goirkestraat 84

5046 GN Tilburg
088 – 2636780
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Oost Brabant

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Oost Brabant-Gelderland

Een heldere koers voor de onderneming. Je hebt een doel voor ogen. Je wilt vooruit met je onderneming. Maar ben je wel met de juiste dingen bezig om je doel te bereiken? Is je bedrijfsstrategie nog wel up-to-date? Met een praktische aanpak en concrete oplossingen helpen wij om jouw onderneming succesvoller te maken.

Bedrijfsovername in Oost Brabant-Gelderland

Een bedrijf overnemen of je bedrijf verkopen? Een bedrijfsovername is een complex proces. Er zijn vele factoren van invloed op het eindresultaat. Zorg dat je weet wat je te wachten staat en dat je goed voorbereid bent. Ongeacht of je koper of verkoper bent, maatwerk is altijd vereist. Wij weten wat er allemaal bij komt kijken en begeleiden je graag naar een goed eindresultaat.

Bedrijfsfinanciering in Oost Brabant-Gelderland

Een bedrijf starten, een investering doen of een tekort aan werkkapitaal: er zijn meerdere redenen om te kijken naar bedrijfsfinanciering.
Liefst doe je investeringen uit eigen middelen, maar die middelen zijn niet altijd volledig voorhanden. Hoe ga je dat dan financieren? Welke opties zijn er? Bedrijfsfinanciering is er in verschillende soorten, maar welke is voor jouw onderneming passend. Wij hebben de kennis om samen met jou de mogelijkheden te verkennen en tot een passende bedrijfsfinanciering te komen.