Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Noord Nederland

Wil je met jouw bedrijf in Noord Nederland groeien en nog succesvoller worden? Dan is Claassen, Moolenbeek & Partners dé partner voor jou!

Vanuit onze kantoren in Noord-Nederland bieden wij ondersteuning aan ondernemers op het gebied van strategische planning, overnames en financiële vraagstukken. Onze partners kunnen je begeleiden bij verschillende bedrijfskundige uitdagingen. Bijvoorbeeld een herstructurering van jouw onderneming, een bedrijfsovername of een aanvraag voor een financiering. Wil je ontdekken hoe wij jouw onderneming kunnen helpen? Breng dan een bezoek aan eons kantoor in Emmen óf Leeuwarden.

Naast onze kantoren in Noord-Nederland hebben we vestigingen verspreid door heel Nederland. Bekijk waar wij nog meer een vestiging hebben.

Partners van Claassen, Moolenbeek en Partners Noord Nederland

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Noord Nederland

Leeuwarden

Stationskwartier
Snekertrekweg 1 – Unit 204
8912 AA Leeuwarden

088 – 2636710
Bekijk vestiging

Emmen

Hoenderkamp 20

7812 VZ Emmen

088 – 2636710
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Noord Nederland

Vrijblijvend gesprek

Wil je begeleiding van een betrokken adviseur uit de regio Noord-Nederland? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze referenties

Onze kennisartikelen

Bedrijfsstrategie in Noord Nederland

Je hebt een specifiek doel voor ogen en wilt je bedrijf vooruitstuwen. Maar is je huidige aanpak wel in lijn met het bereiken van je doelstellingen? Is je bedrijfsstrategie nog steeds relevant? Wij bieden een praktische benadering en concrete oplossingen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en meer succes te behalen.

Om als ondernemer succesvol te blijven, is het belangrijk om een heldere missie en visie te hebben. Deze vormen het fundament van je bedrijf. Wil je weten of de bedrijfsstrategie van jouw onderneming past bij je huidige missie en visie?  Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan! Onze partners in Noord Nederland kunnen je begeleiden bij het (door-) ontwikkelen van een succesvolle strategie.

Bedrijfsovername in Noord Nederland

De keuze om een bedrijf over te nemen of om een onderneming te verkopen is een ingrijpende beslissing. Het proces van bedrijfsovername is van nature complex en wordt beïnvloed door verschillende factoren. Het is essentieel om goed voorbereid te zijn en een grondig begrip te hebben van wat je te wachten staat. Of je nu overweegt om je bedrijf te verkopen of om een ander bedrijf aan te kopen, dit is geen beslissing die je overhaast moet nemen.

Bij een bedrijfsovername is maatwerk altijd vereist. Daarom is het raadzaam om advies in te winnen bij een adviseur met een persoonlijke aanpak. Onze expertise omvat alle aspecten van dit proces, en we staan klaar om je te begeleiden naar een succesvol eindresultaat. Het is een proces dat met de grootste zorg moet worden benaderd, omdat er aanzienlijke belangen op het spel staan.

Bedrijfsfinanciering in Noord Nederland

Als ondernemer komen er in verschillende situaties op je pad waarbij extra financiële daadkracht gewenst is. Denk aan het doen van investeringen of om een tekort aan werkkapitaal te overbruggen. Als (startende) ondernemer is het verkrijgen van een bedrijfsfinanciering essentieel voor een succesvolle groei van je bedrijf.

Het beschikbaar hebben van voldoende financiële middelen is echter niet altijd vanzelfsprekend. Hoe kun je deze uitdaging dan aangaan? Welke financieringsopties staan tot je beschikking? Bedrijfsfinanciering kent diverse vormen, maar welke daarvan past het beste bij jouw onderneming?

In situaties waarin je op zoek gaat naar een bedrijfsfinanciering is het raadzaam om deskundig onafhankelijk advies in te winnen.

Wij beschikken over de expertise om samen met jou de beschikbare mogelijkheden te onderzoeken en zo tot een geschikte bedrijfsfinancieringsoplossing te komen.