Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Oost Nederland

Wil jij met jouw onderneming in onze regio, “van Tubbergen tot Tiel”, succesvoller zijn en de waarde van jouw onderneming vergroten? Dan ben je bij de partners van Claassen,Moolenbeek & Partners (CM&P) aan het juiste adres.

CM&P is sinds 1983 een onafhankelijk adviesbureau voor een brede groep van ondernemingen met kantoren in alle Nederlandse regio’s. De 70 partners zijn door de wol geverfde praktische managers, zij spreken de taal van de DGA.
Wij delen onze specifieke kennis en langdurige ervaring op het vlak van bedrijfsovername, strategie en financiering graag en succesvol met het MKB in onze regio.

Met Regio Oost kantoren in Arnhem en Hengelo zijn we altijd dichtbij en kennen de regio goed. Van harte welkom op één van deze vestigingen maar we komen minstens net zo graag een keer bij jou op de koffie voor een verrassende kennismaking. Eén telefoontje of email volstaat.

Naast onze kantoren in Oost-Nederland hebben we vestigingen verspreid door heel Nederland. Bekijk waar wij nog meer een vestiging hebben.

Claassen Moolenbeek en Partners Oost Nederland

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Oost Nederland

Arnhem

IJsselburcht 3

6825 BS Arnhem
088 – 2636720
Bekijk vestiging

Hengelo

Jan Tinbergenstraat 316

7559 ST Hengelo
088 – 2636721
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Oost Nederland

Vrijblijvend gesprek

Wil je begeleiding van een betrokken adviseur uit de regio Oost-Nederland? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Oost Nederland

Als ondernemer is het al moeilijk genoeg om een koers te bepalen in rustige, beheersbare tijden. Hoe doe je dat wanneer ‘verandering’ de enige constante factor is in de wereld om je heen?  Wij kunnen ons goed inleven in uw situatie, wij zijn zelf ook ondernemers!

Bedrijfsovername in Oost Nederland

Iedere ondernemer heeft een plan, ambitie, veel energie… en houdt er een keer mee op. Heeft u al eens nagedacht over het beëindigen, overdragen of verkopen van uw onderneming? Of bent u juist op zoek naar een onderneming om over te nemen? Ga hierover in gesprek met ons, wij begeleiden al zo’n 40 jaar bedrijfsovernames.

Bedrijfsfinanciering in Oost Nederland

Het financieringslandschap is sinds 2010 drastisch veranderd. De rol en houding van banken is niet wat u als ondernemer gewend bent. Er zijn veel partijen bijgekomen die wellicht een geschikte oplossing voor uw vraagstuk. Voorwaarde voor een succesvolle financiering is een gedegen voorbereiding, hierbij helpen wij u graag.