Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Noord Oost Nederland

Wil jij met jouw onderneming in de regio Noord Oost Nederland succesvoller zijn, en de waarde van jouw bedrijf vergroten? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres!

Wij helpen ondernemers met vraagstukken op het vlak van strategie, overname en financiering. Wil je weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Bezoek dan een van onze vestingen in Flevoland en Zwolle.

Naast onze kantoren in Noord Oost Nederland hebben we vestigingen verspreid door heel Nederland. Bekijk waar wij nog meer een vestiging hebben.

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Noord Oost Nederland

Zwolle

Dr. van Deenweg 108

8025 DK Zwolle
088 – 2636740
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Noord Oost Nederland

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Noord-Oost Nederland

Een succesvolle bedrijfsstrategie is een waardevol kompas voor ondernemingen. Met de juiste strategische beslissingen kun je de groei, efficiëntie en concurrentievoordeel  bevorderen. Onze partners brengen hun expertise in om bedrijven te helpen hun doelstellingen te definiëren, marktinzichten te begrijpen en zakelijke kansen te identificeren. Ze bieden begeleiding bij het ontwikkelen en aanpassen van strategieën om zich aan te passen aan veranderende omstandigheden en om concurrerend te blijven.

Bedrijfsovername in Noord-Oost Nederland

Onafhankelijk advies bij een bedrijfsovername is van essentieel belang voor een soepele en succesvolle transactie. Tijdens een overnameproces kunnen onze partners begeleiden bij het identificeren van geschikte overnamekandidaten, het uitvoeren van due diligence-onderzoek en het beoordelen van financiële risico’s. Onze partners van Noord Oost Nederland helpen bij het onderhandelen over de voorwaarden en de prijs van de aan-of verkoop. Deze begeleiding maximaliseert de kans op een succesvolle overname en minimaliseert potentiële valkuilen.

Bedrijfsfinanciering in Noord-Oost Nederland

Een onderneming heeft kapitaal nodig om te groeien, te investeren of om operationele uitdagingen aan te gaan. Onze partners van Noord Oost Nederland adviseren de ondernemers van Flevoland en Overijssel bij het bepalen van de meest geschikte financieringsvorm. Ze helpen bij het opstellen van een financieringsplan en financiële prognoses om potentiële geldschieters te overtuigen. Met de begeleiding van onze partners kunnen bedrijven de juiste financiële beslissingen nemen om hun doelen te bereiken en financiële stabiliteit te behouden.