Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Zuid Oost Nederland

Vanuit ons Regiokantoor Eindhoven helpen we uw onderneming graag op het gebied van managementvraagstukken, overnames en financieringen.

Wij zijn een goed draaiend team met verschillende expertises en achtergronden waardoor we kunnen stellen dat je altijd met de juiste partner het gesprek aangaat.

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid Oost Nederland

Eindhoven

Beemdstraat 5

5653 MA Eindhoven
088 – 2636790
Bekijk vestiging

Venray

Merseloseweg 115

5801 CC Venray
088 – 2636791
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid Oost Nederland

Vrijblijvend gesprek

Wil je begeleiding van een betrokken adviseur uit de regio Zuid Oost Nederland? Neem dan contact met ons op.

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Zuid Oost Nederland

Elke ondernemer heeft een moment waarop er behoefte is aan een sparringpartner. Ben ik op de goede weg, mis ik zaken, is mijn bedrijf nu optimaal ingericht op personeelsbeleid, op operationeel en financieel gebied. Waar liggen mijn kansen en bedreigingen. Dat is een goed moment om met één van de partners contact op te nemen en te bezien wat goed gaat en wat beter kan. Vanuit onze expertise en ervaring zeggen wij dat er altijd verbeteringen mogelijk zijn.

Bedrijfsovername in Zuid Oost Nederland

Door middel van een helder en duidelijk stappenplan maken we het verkopen van jouw onderneming, of het aankopen van een onderneming transparant. Doordat we reeds jaren actief zijn in het begeleiden van koop- en verkooptrajecten van ondernemingen, mogen we stellen dat je bij ons in vertrouwende handen bent. Helder, kundig en doortastend. Altijd gefocust op de belangen van onze opdrachtgever en het overzicht behoudend.

Bedrijfsfinanciering in Zuid Oost Nederland

Middels een fijnmazig netwerk van partijen met financiële middelen in onze regio, weten wij de juiste financier te koppelen aan uw financiële behoefte. Dit doen wij door heldere begrotingen op te stellen die voor een financier van wezenlijk belang zijn om een inzicht te krijgen in het risicoprofiel van de onderneming. De juiste financier vinden bij een helder omschreven financieringsbehoefte is onze drijfveer.