Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Zuid-Holland

Ben je momenteel op zoek naar deskundig en professioneel advies, evenals begeleiding op uiteenlopende gebieden zoals bedrijfsoverdracht, financiën, ondernemerschap en persoonlijke groei? Bij Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid-Holland staan wij met enthousiasme klaar om jou volledig te ondersteunen gedurende jouw zakelijke en persoonlijke ontwikkelingsreis.

Ons toegewijde team, bestaande uit ervaren adviseurs en experts, is erop gericht om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw unieke behoeften en aspiraties. Of het nu gaat om het optimaliseren van de strategieën, het navigeren door complexe ondernemersuitdagingen, of het stimuleren van jouw groei als ondernemer, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten om jou te begeleiden naar succes.

Met onze diepgaande kennis en bewezen trackrecord streven wij ernaar om jouw doelen te verwezenlijken en jouw potentieel volledig te benutten. Wij geloven in het bouwen van duurzame relaties met onze cliënten, gebaseerd op vertrouwen en resultaatgerichtheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe wij jouw reis naar succes kunnen versterken.

CM&P Partners regio Zuid-Holland

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid-Holland

Den Haag

Alexanderveld 5

2585 BD Den haag
088 – 2636761
Bekijk vestiging

Rotterdam

Fascinatio Boulevard 522

2909 VA Capelle aan den Ijssel
088 – 2636760
Bekijk vestiging

Dordrecht

Smidsweg 40

3295 BV  ’s -Gravendeel
088 – 2636760
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Zuid-Holland

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Zuid-Holland

In een (strategisch) ondernemingsplan zijn de doelstellingen en gewenste richting van een onderneming vastgelegd en onderbouwd. Het is het fundament onder een succesvolle onderneming. De adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners werken aan de toekomst van jouw bedrijf door jou te ondersteunen bij het opstellen en implementeren van het strategisch ondernemingsplan.

Bedrijfsovername in Zuid-Holland

Overdracht van de zaak aan de opvolger, maximaal willen cashen, een partner erbij in de zaak, etc. Als het er echt op aankomt maar ook als je op termijn geïnteresseerd bent staan wij jou als adviseur graag bij met een gestructureerd proces van aankoop, verkoop, overdracht of waardering.

Bedrijfsfinanciering in Zuid-Holland

Het aantrekken van financiering speelt in alle fasen van jouw onderneming, of het nu gaat om de aankoop van een bedrijfspand, de overname van een concurrent of het vergroten van werkkapitaal. Wij ontzorgen jou in jouw financieringsaanvraag door middel van een sterk financieel plan en hebben goede relaties met financiers.