Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Regio: Midden Nederland

Ondernemingen zijn continu in beweging. Zelfstandige groei, groei door overname, reorganisaties of verkoop, een onderneming staat nooit stil. Vanuit regio Midden Nederland willen wij deze beweging ondersteunen. Met onze grote diversiteit aan ervaring in de diverse sectoren en verschillende adviesgebieden, kunnen wij als team de oplossing bieden voor vele vraagstukken. En waar nodig betrekken wij onze collega partners vanuit het hele land om specialistische kennis in te brengen.

 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan met één van ons contact op!

Partners van CMENP regio midden Nederland

De vestigingen van Claassen, Moolenbeek & Partners Midden Nederland

Amersfoort

Regentesselaan 2

3818 HJ Amersfoort
088 – 2636731
Bekijk vestiging

Utrecht

Herculesplein 16 – Unit 3.8

3584 AA Utrecht
088 263 6730
Bekijk vestiging

Het team van Claassen, Moolenbeek & Partners Midden Nederland

Een greep uit onze referenties

Kennisbank

Bedrijfsstrategie in Midden Nederland

Ben je op zoek naar manieren om je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen? Bij Claassen, Moolenbeek & Partners begrijpen we dat elke organisatie uniek is en dat er geen one-size-fits-all aanpak is voor succes. Daarom bieden we op maat gemaakt bedrijfsstrategie advies om je te helpen je doelstellingen te bereiken en je concurrentie voor te blijven.

Wij zijn ervaren strategieadviseurs die toegewijd zijn om je bedrijf van binnenuit te begrijpen. We analyseren je huidige situatie, doelstellingen en uitdagingen om een strategie te ontwikkelen die aansluit bij jouw visie. We beschouwen onszelf niet alleen als adviseurs, maar als partners in jouw succes. We blijven betrokken bij de uitvoering van de strategie en passen aan waar nodig om ervoor te zorgen dat je doelen worden bereikt.

Bij onze diensten kan gedacht worden aan:
• Bedrijfsanalyse
• Strategische planning en uitvoering
• Markt- en concurrentieanalyse
• Innovatie- en groeistrategieën
• Veranderingsmanagement

Bedrijfsovername in Midden Nederland

Sta je op het punt een bedrijf over te nemen of te verkopen? Laat de complexiteit en onzekerheid niet in de weg staan van jouw groeiplannen. Wij zijn er om jou te begeleiden bij elke stap van het overnameproces.

Wij hebben een schat aan ervaring op het gebied van bedrijfsovernames. Van waardebepaling tot onderhandelingen en due diligence, wij kennen de ins en outs. Geen twee overnames zijn voor ons hetzelfde. We begrijpen dat elk bedrijf zijn eigen uitdagingen heeft en passen ons advies aan op jouw specifieke situatie. We helpen je bij het ontwikkelen van een solide overnamestrategie die past bij jouw doelen en ambities. Jouw succes is ons doel. Het overnameproces kan risico’s met zich meebrengen. Wij identificeren potentiële valkuilen en bieden oplossingen om deze risico’s te minimaliseren.

Met onze uitgebreide netwerken in de bedrijfswereld kunnen we je in contact brengen met potentiële kopers of verkopers, financiële instellingen en juridische professionals. Bedrijfsovernames vereisen vaak gevoelige informatie-uitwisseling. We waarborgen de vertrouwelijkheid van jouw gegevens en informatie gedurende het hele proces. Een mogelijke overdracht kan ook aan familie en/of werknemers zijn. Belangrijk onderdeel daarin is de bepaling van de bedrijfswaardering die wij voor u kunnen opstellen.

Bedrijfsfinanciering in Midden Nederland

Of je huidige bedrijf wilt laten groeien of een nieuw project wilt financieren, wij staan klaar om jou te begeleiden naar de juiste financieringsoplossingen. Samen creëren we een financieel plan dat jouw bedrijf verder kan brengen.

Ons uitgebreide netwerk van financiële instellingen en investeerders stelt ons in staat om de juiste bronnen te vinden om jouw bedrijf te financieren, ongeacht de omvang. We helpen je bij het optimaliseren van je kapitaalstructuur, zodat je de juiste balans vindt tussen eigen vermogen en vreemd vermogen. Daarnaast hebben we ruime ervaring in het onderhandelen met financiële partijen. We zorgen ervoor dat je de beste voorwaarden en tarieven krijgt. We identificeren potentiële risico’s en bieden strategieën om deze te beheersen en te minimaliseren. Of je nu wilt uitbreiden naar nieuwe markten, nieuwe producten wilt lanceren, een nieuwe locatie wilt, een overname gaat doen of je bedrijf wilt herstructureren, ons advies helpt je om jouw groeiambities te verwezenlijken.