< p>

Samenwerkende organisaties - Claassen, Moolenbeek en Partners

Samenwerkende organisaties

De partners van CM&P zijn alle breed opgeleide professionals. Onderling wordt veel kennis met elkaar gedeeld, waar onze klant van profiteert. Daar houdt het niet op. Ook buiten de organisatie wordt samenwerking met vaak specialistische partijen gezocht.

Onderstaand een kleine greep uit de organisaties waarmee CM&P graag samenwerkt. Allemaal organisaties waarmee goede ervaringen zijn opgedaan.

Bedrijfsoverdracht

DCFA

De DCFA is de onafhankelijke vereniging van ervaren fusie- en overnameprofessionals die multidisciplinaire samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring stimuleert, onder meer door de vakkennis, het netwerk (en daarmee het zakelijke succes van haar leden en hun opdrachtgevers) te vergroten.

BROOKZ

Brookz is met ruim 20.000 ondernemers, investeerders en adviseurs een van de grootste overname en financieringsplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 ondernemers, investeerders, financiers en adviseurs direct met elkaar in contact. In de afgelopen 10 jaar zijn er via Brookz ruim 2.300 transacties succesvol tot stand gebracht.

BEDRIJVENTEKOOP.NL

Bedrijventekoop.nl is al jaren de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier doeltreffend en op grote schaal bij elkaar. Door de voornaamste doelgroepen – (startende) ondernemers en intermediairs snel bij elkaar te brengen, ontstaat een zeer toegankelijk medium.

BOBB

De Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB) is in 2006 opgericht. Een groeiende beroepsorganisatie van adviseurs op het terrein van het begeleiden van koop en verkoop van ondernemingen. De  gecertificeerde leden van de BOBB houden zich fulltime hiermee bezig. Dat is ook wat de leden bindt: kennis en ervaring delen over het bedrijfsovernameproces. Het begeleiden van het proces rondom koop en verkoop is immers een vak, een specialiteit.

NiRV

Het NiRV is de beroepsvereniging waarbij alle Register Valuators in Nederland zijn aangesloten. Ook de RV-partners van CM&P zijn hierbij aangesloten. Een Register Valuator of RV is een financieel deskundige die gespecialiseerd is in de bepaling van de waarde van een onderneming. Het inschakelen van een RV bij het waarderen van bedrijven wordt steeds vanzelfsprekender en in soms wordt het zelfs verplicht gesteld.

NVP

De NVP is de brancheorganisatie van participatiemaatschappijen in Nederland en vertegenwoordigt 90% van het private equity en venture capital vermogen onder beheer in Nederland.

Dankzij dit samenwerkingsverband met CM&P kan de juiste match met een participatiemaatschappij eenvoudig worden gevonden. Het is de basis voor een snel en succesvolle match..

Strategie

MKB NEDERLAND

Aan het begin van de twintigste eeuw is de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland opgericht door ondernemers met een missie die nog steeds actueel is: een kansrijk ondernemersklimaat in Nederland. Al bijna 40 jaar ondersteund CM&P MKB-Nederland. Het is meer dan logisch dat CM&P de samenwerking met deze organisatie zoekt.

NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council.

Door deze samenwerking weet CM&P precies wat franchiseondernemers nodig hebben.

ROA

De Raad van Organisatie Adviesbureaus (ROA) staat voor een kwalitatief hoogwaardige organisatieadviesbranche in Nederland. De ROA spant zich in om verbinding te maken met alle organisatieadviesbureaus in Nederland die ertoe doen. Samen werken we aan een sector die gezien mag worden, die trots is op de toegevoegde waarde voor de economie én voor de samenleving.

Brancheorganisaties

BOVAG

BOVAG is een brancheorganisatie van ongeveer 9.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Daarnaast is BOVAG een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven

TLN

Transport en Logistiek Nederland werkt aan een gunstig ondernemersklimaat in Nederland en Europa. Zij ondersteunen en verbinden ondernemers in de transport- en logistieksector.

KVGO

Voor alles is het KVGO een vereniging van en voor ondernemers. Ondernemers die werken in de grafimediabranche.

Waar mogelijk adviseert, ondersteunt en vertegenwoordigt het KVGO de leden op weg naar een gezonde grafimediabranche.

CBM

Koninklijke CBM is de branchevereniging voor de interieurbouw en meubelindustrie. In totaal vertegenwoordigt CBM ongeveer 500 leden.

Financieringen

Er bestaan hechte relaties met alle banken in Nederland, de crowdfunding platforms en specialistische partijen.

Banken

Vastgoed financiers

Crowdfunding

Factoring (debiteurenfinanciering)

SVEA

Svea koopt door middel van Factoring b2b facturen van ondernemers en betalen deze binnen 24 uur aan hen uit. Op deze manier genereren wij direct werkkapitaal voor ondernemers en brengen betalingstermijnen terug naar 1 dag! Naast de razendsnelle betaling, neemt Svea met Factoring ook het kredietrisico én debiteurenbeheer van je over. Zo kunnen ondernemers zich zorgeloos focussen op wat zij graag doen; ondernemen.

Lang lopende leningen

neos

QREDITS

Qredits helpt ondernemers met financiering tot € 250.000, coaching en tools.
Ze zijn een onafhankelijke en private kredietverstrekker met betrouwbare partners, zoals onder andere ING, Triodosbank, Rabobank, het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Europese Investeringsbank. Qredits is een stichting met een ANBI-status en hebben geen winstoogmerk.

Lease

Werkkapitaal

PIN voorschot

SPOTCAP

Spotcap is opgericht vanuit een ondernemersgeest en veel kennis en expertise in financiële dienstverlening. Ze streven naar eenvoudige toegang tot zakelijke financiering voor gevestigde ondernemers, om de continuïteit van hun bedrijf te behouden of groei te realiseren.

FLORYN

Floryn, voorheen InvoiceFinance is opgericht in 2015 door ondernemers (geen bank) met het idee dat krediet aanvragen beter en sneller moet kunnen.