Word jij de vertrouwenspersoon van de MKB ondernemer?

Liever informatie in je mailbox?

"De MKB'er adviseren"

Samen succesvol ondernemen

Word jij de vertrouwenspersoon van de MKB’er? Als zelfstandig partner bij CM&P adviseer je ondernemers bij financiering, overdracht en het bepalen van een heldere strategie. Je adviseert dus niet alleen over de financiële stukken maar over het complete plaatje. Je wordt vertrouwenspersoon van de ondernemer en helpt hem succesvoller ondernemen.

Als partner ben je zelfstandig ondernemer. Je bepaalt dus je eigen werktijden, vrije dagen en de projecten die je aanneemt. Bij CM&P sta je er echter niet alleen voor. Je hebt een heel team van partners om op terug te vallen.

"M'n eigen advies-praktijk"

Heb jij lef?

Een eigen adviesbureau beginnen is niet voor iedereen weggelegd. Zeg eens eerlijk: ben je wel geschikt voor het ondernemerschap? Ben je bereid het warme bad van een vast dienstverband in te ruilen voor een ongewis ondernemersavontuur?

Je krijgt de ruimte en vrijheid om jouw eigen koers te bepalen, maar ook meer risico’s en onzekerheid. Daarnaast moet je over de nodige kennis en ervaring beschikken om een DGA te adviseren op financieel én bedrijfskundig gebied. En last but not least: ben je bereid om ook zelf eigen middelen te investeren om jouw praktijk mogelijk te maken?

"Het roer in eigen hand"

Zelf ondernemers adviseren

Onze partners beschikken vanuit hun achtergrond de ervaring en expertise om ondernemers zelfstandig te adviseren. Zij zetten hun eigen koers uit en helpen de MKB-er op financieel, management en bedrijfskundig niveau.
Onze partners hebben o.a. een achtergrond als:

  • Financieel manager of financieel directeur
  • Algemeen directeur en/of ondernemer
  • Adviseurs/ consultants in accountancy of controlling
  • Financieel consultant
  • Business bankiers

Het is onze missie om ondernemers goed te begeleiden, zodat ze kunnen genieten van de groei van hun bedrijf. Waarom? Onze partners leggen het uit in deze video:

Stel jezelf de vraag:

Ben jij bedrijfskundig consultant en wil je zelfstandig ondernemen?

Profiteer van de voordelen:

  • Bewezen adviesproducten
  • Intensief begeleidings- en opleidingsprogramma bij de opstart van jouw adviespraktijk
  • Kennisdeling met tientallen partners, lokaal, in de regio en landelijk
  • Werken met meerdere partners op een kantoor

Ja ik wil!

Ben je er klaar voor om onafhankelijk en vanuit eigen vrijheid en autonomie ondernemers succesvol helpen ondernemen? Jij gelooft ook in de kracht van een bewezen samenwerkingsformule? Wij zoeken uitbreiding van onze partnerkantoren in heel Nederland.

Reageer met je CV en wij nemen snel contact met je op voor een nadere kennismaking.