Bedrijf kopen

Bent je van plan om een bedrijf te kopen? Daar komt veel bij kijken. Allereerst is van belang te achterhalen waarom je een bestaand bedrijf wil kopen. Daar zijn genoeg redenen voor te bedenken! Een bestaand bedrijf heeft historie, er is kennis aanwezig, er is een klantenbestand, misschien bezit je al een onderneming en zijn er synergie-effecten. Ondernemersplein geeft aan dat de kans op succes bij de koop van een bedrijf 96% is, dat is hoog. Er zitten echter ook haken en ogen aan het kopen van een bedrijf. Het komt nogal eens voor dat het niet brengt wat de ondernemer ervan verwacht.

CM&P adviseert graag bij het kopen van een bedrijf. Wij hebben een goede methodiek en onze aanpak in het proces helpen je bij het maken van de juiste keuze. Laat een van onze overname adviseurs jou helpen!

Stappenplan bij het kopen van een bedrijf

Wij kunnen je helpen bij het kopen van een bedrijf. Dit doen we met een duidelijk stappenplan waarbij we onder andere samen met jou zoeken naar een bedrijf dat bij je past, hierbij wordt ook een profiel opgesteld. Wil je het bedrijf in één keer overnemen of geleidelijk? Hoe komt de koopprijs van het bedrijf tot stand en hoe ga je om met de bestaande arbeidscontracten? Over contracten gesproken, hoe stel je een overnamecontract op? Daarnaast hebben de meeste ondernemers financiering nodig, wij helpen je graag met een goed financieringsplan.

Een bedrijf kopen is behoorlijk lastig

Met andere woorden, een bedrijf kopen is ingewikkelder dan u denkt. Er komt enorm veel bij kijken. Zorg dan ook dat u het goed doet, want het is niet niks! Wij helpen u graag.

En wat nu…?

Je hebt deze pagina niet voor niets gelezen. Er bestaat enig interesse. Ga een vrijblijvend gesprek aan  (zie button hier beneden). Natuurlijk oriënteer jij op wat er te koop is: Bekijk hier een selectie uit ons overzicht van Vraag en Aanbod bedrijven

Hulp nodig?

Overweeg je om een bedrijf over te nemen? Wij weten waar de valkuilen zitten.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Overweeg je de overname van een bedrijf? Wij weten waar de valkuilen zitten.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Overname adviseur

Nieuwsbrief CM&P