< p>

Bedrijf kopen? - Advies en ondersteuning nodig? - CM&P

Bedrijf kopen

Bent u van plan een bedrijf te kopen? Daar komt veel bij kijken. Allereerst is van belang waarom u een bestaand bedrijf wilt kopen. Er zijn genoeg redenen voor te bedenken. Een bestaand bedrijf heeft historie, er is kennis aanwezig, er is een klantenbestand, misschien zijn er synergie-effecten als u al een bedrijf in uw bezit heeft. Ondernemersplein geeft aan dat de kans op succes bij de koop van een bedrijf 96% is, dat is hoog. Er zitten echter ook haken en ogen aan het kopen van een bedrijf. Het komt nogal eens voor dat het niet brengt wat de ondernemer ervan verwacht.

CM&P adviseert u graag bij het kopen van een bedrijf. Wij hebben een goede methodiek en onze aanpak in het proces helpt u bij het maken van de juiste keuze. Laat een overname adviseur u helpen!

Stappenplan bij het kopen van een bedrijf

Wij helpen u bij het kopen van een bedrijf met een duidelijk stappenplan waarbij we onder andere samen met u zoeken naar een bedrijf dat bij u past, hierbij wordt ook een profiel opgesteld. Wilt u het bedrijf in één keer overnemen of geleidelijk? Hoe komt de koopprijs van het bedrijf tot stand en hoe gaat u om met de bestaande arbeidscontracten? Over contracten gesproken, hoe stelt u een overnamecontract op? Daarnaast hebben de meeste ondernemers financiering nodig, wij helpen u met een goed financieringsplan.

Een bedrijf kopen is behoorlijk lastig

Met andere woorden, een bedrijf kopen is ingewikkelder dan u denkt. Er komt enorm veel bij kijken. Zorg dan ook dat u het goed doet, want het is niet niks! Wij helpen u graag.

En wat nu…?

Je hebt deze pagina niet voor niets gelezen. Er bestaat enig interesse. Ga een vrijblijvend gesprek aan  (zie button hier beneden). Natuurlijk oriënteer jij op wat er te koop is: Bekijk hier een selectie uit ons overzicht van Vraag en Aanbod bedrijven

Hulp nodig?

Overweegt u de overname van een bedrijf? Wij weten waar de valkuilen zitten.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Gratis adviesgesprek?

Overweegt u de overname van een bedrijf? Wij weten waar de valkuilen zitten.
Meer weten? Neem contact met ons op.

Overname adviseur

Nieuwsbrief CM&P