Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Ruud Huising

Door zijn SPD en accountancy opleidingen, internationale MBA opleiding en zijn continue drive naar leren weet hij ondernemingsstrategieën te vertalen naar een beheerste en succesvolle implementatie. Administratief is hij goed onderlegd. Financieel is hij een kei.

Ervaringen

Hij heeft ruime bedrijfskundige ervaring opgedaan gedurende zijn accountantstijd bij PWC, Bureau Veritas, Loyens & Loeff en heeft opgetreden als financieel adviseur bij cliënten van PWC in handel, industrie, dienstverlening en not-for-profit instellingen zoals opleidingsinstituten en pensioenfondsen. Hij was werkzaam in binnen- en buitenland in functies als manager Finance & Administration, Regio(Financial/Business) controller en Hoofd Finance & Administration. Vanaf medio 2008 heeft hij als interim manager meerdere projecten en opdrachten succesvol geleid en uitgevoerd. Ruud is uitstekend inzetbaar in het MKB en gepassioneerd over ondernemerschap. Als geen ander begrijpt hij de positie van de DGA.

Persoonlijk

Ruud is gehuwd, heeft 2 kinderen en is inmiddels ook opa.

Ik help u graag verder

  Ruud Huising MBA

  Referenties van klanten

  Het is prettig om met hem samen te werken. Ruud werkt nu tot grote tevredenheid voor mij als financieel deskundige en als adviseur voor mijn vennootschap.

  Leo De Kok

  Beste Ruud, hierbij wil ik je complimenteren voor de wijze waarop jij de interim werkzaamheden bij B4KIDS hebt uitgevoerd. Jij hebt je in december 2008 en januari 2009 bezig gehouden met onder andere de Hard Close van de Stichting, de Goodwill bepaling, de jaarafsluiting en de interim controle van KPMG.

  Ik heb je leren kennen als en uiterst betrouwbare en betrokken professional die met veel vakkennis rustig en weloverwogen de achterstanden op financieel terrein hebt weggewerkt.

  Louis Schuerman