Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Alex Darjadi

Hij heeft een doctoraal in zowel Bedrijfskunde als Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast de studies heeft Alex diverse penningmeesterschappen gedaan en was hij lid van de Universiteitsraad.

Ervaringen

Na 7 jaar als senior analist en controller te hebben gewerkt bij Reed Elsevier (thans RELX) is Alex overgestapt naar het interimwerk als zzp’er. De afgelopen 12 jaar heeft hij een zeer ruime ervaring opgebouwd bij gerenommeerde bedrijven als Heineken, Ahold en Friesland Campina, maar ook grotere MKB-ondernemingen. Als (senior) controller was hij verantwoordelijk voor het – zowel gevraagd als ongevraagd – adviseren over en verbeteren van de financiële, operationele en IT-processen. Als interim projectmanager is hij daarnaast bezig geweest met diverse grote IT- en reorganisatieprojecten. Klanten omschrijven hem als klantgericht, analytisch, sociaal en resultaatgericht.

 

Persoonlijk

Alex is gehuwd en heeft 1 kind. Hij houdt van nieuwe uitdagingen en is zeer geïnteresseerd in de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals A.I. en virtual reality. Graag werkt hij face-to-face met zijn klanten om hen te helpen hun ondernemingen naar een hoger niveau te tillen.

Ik help u graag verder

    Alex Darjadi Partner bij Claassen, Moolenbeek en Partners