Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wim Satter

Wim heeft in 1984 de HEAO, richting Economie en Recht aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, afgerond. Daarnaast is hij zich blijven ontwikkelen door het volgen van diverse opleidingen, cursussen en seminars.

Ervaringen

Wim is all-round, staat open voor nieuwe uitdagingen en dat komt tot uiting in een zeer diverse loopbaan. Deze begon bij de Rotterdamse havenbedrijf Van Ommeren Ceteco (VOC). Binnen VOC heeft hij diverse financiële functies bekleed bij de takken Tankopslag, Corporate Treasury en Corporate Control. Na de afsplitsing van de handels- en industrieonderneming Ceteco heeft Wim het hoofdkantoor van deze snel groeiende multinational op financieel vlak mede vorm gegeven. Vanaf 2000 tot 2008 heeft Wim een veelzijdige adviespraktijk opgebouwd. Hier hield hij zich onder andere bezig met het uitvoeren van verschillende interim en consultancy klussen, het bijstaan van bedrijven bij herstructurering en verkoop en het ontwikkelen van software. In 2009 koos hij ervoor om terug in loondienst te gaan en werd Wim CFO bij IGM Resins, wederom een snel groeiende handels- en industrie-onderneming. Hier werkte hij tot het bedrijf in 2012 verkocht werd aan een private equity firma.

Vanaf 2013 heeft Wim zijn adviespraktijk weer opgepakt, vooral met het bijstaan van het management en het uitvoeren van projecten bij middelgrote ondernemingen van private equity firma’s en het begeleiden bij de strategische besluitvorming en implementatie daarvan. In 2019 maakte hij kennis met CM&P en besloot zijn praktijk voort te zetten in het grotere verband van ondernemende partners.

Wim ziet er naar uit om het bedrijf van de MBK-ondernemer verder te helpen met het oplossen van concrete vraagstukken zonder daarbij het complete plaatje uit het oog te verliezen.

Persoonlijk

Wim vindt het heerlijk om dagelijks een half uur of langer de frisse buitenlucht in te ademen, gewoon even wandelen of fietsen is al prima.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Over zijn rol als adviseur

    Over zijn rol als adviseur