Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Paul Mennema

Paul heeft na zijn HBO in Den Haag en Post-HBO bedrijfskunde te Rotterdam zijn MBA gehaald in Utrecht/Bradford. Ondernemend is hij gepokt en gemazeld en strategisch is hij een kei.

Ervaringen

Paul is een ondernemende trusted advisor voor het MKB en groot bedrijf. Met meer dan twee decennia aan praktijkervaring begrijpt hij de fluctuaties, weerbaarheid en aanpassingsvermogen van het midden- en kleinbedrijf als geen ander. Met een achtergrond in zijn familiebedrijf en verscheidene persoonlijke ondernemingen, heeft Paul een schat aan ervaring opgebouwd. Deze ervaringen geven Paul de expertise om met ondernemers te sparren over de impact van investeringskeuzes, overnames, integratie en opvolgingsvraagstukken.

Paul begrijpt de noodzaak om tijdig bij te sturen en is met zijn ondernemersinzicht een ideale sparringpartner. Zijn denkvermogen maken van Paul een sterke adviseur in situaties van strategievorming en (nieuwe) koers bepaling.

Paul biedt op maat gemaakt advies en behandelt zowel de ondernemer als diens onderneming met groot respect.

Persoonlijk

Paul is gehuwd, heeft 3 kinderen. Naast zijn grote hobby golf, wandelt hij graag met zijn hond om alle vraagstukken eens heerlijk te overdenken.
Hij ziet het als een uitdaging om in de rol van ’trusted advisor, voor en met DGA’s nauw samen te mogen werken.

Ik help u graag verder