Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Robert Claassen

Robert Claassen heeft na het afronden van zijn HEAO opleiding Bedrijfseconomie diverse interne trainingen bij de Rabobank gevolgd op het gebied van bedrijfsfinancieringen. Daarnaast heeft hij in 2012 zijn MBA behaald om zich te verbreden en om een goede sparringspartner te zijn voor de MKB-ondernemer. Tijdens zijn ondernemerschap heeft hij nog een aantal opleidingen gevolgd: Corporate recovery en waarderen van ondernemingen.

Ervaringen

Voordat Robert Claassen is toegetreden als partner van CM&P was hij in dienst bij de Rabobank. Binnen de Rabobank is hij werkzaam geweest voor verschillende lokale banken. Zijn laatste functie bij de Rabobank Rotterdam was accountmanager Zakelijke Relaties.

Robert als sparringpartner voor ondernemers

In 2010 is hij toegetreden tot onze organisatie en is hij zijn adviespraktijk in Rotterdam gestart. Vanaf dat moment heeft hij vele klanten geholpen op financieringsvlak en herstructureringen, maar de laatste jaren ook aan- & verkoop. Vele klanten zijn vanuit deze hoedanigheid ook klant gebleven en raadplegen Robert als sparringpartner. Het is zijn ambitie om die ondernemers ook echt verder te helpen en hen te laten groeien met hun eigen onderneming.

Robert als directielid van CM&P

Sinds 2013 maakt Robert deel uit van het directieteam van de organisatie. Samen met het directieteam is hij verantwoordelijk voor de organisatie. Daarbij heeft hij als extra verantwoordelijkheid de commerciële taken. Hij krijgt er energie van om landelijke samenwerkingen aan te gaan die door de partners verder worden opgepakt.

Persoonlijk

Robert kreeg het ondernemerschap met de paplepel ingegoten. Hij is zoon van een van onze oprichters. Hij voelt zich dan ook goed thuis binnen het MKB en is het zijn passie om juist de MKB-ondernemer verder te helpen. Hij haalt voldoening uit de contacten met een ondernemer en die positief te stimuleren voor zijn/haar onderneming.

Robert is getrouwd, heeft 2 kinderen en woont in Rotterdam. In zijn vrije tijd geniet hij van golfen, hockeyen en waterskiën.

Ik help u graag verder