Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Hay Vullinghs

Na het gymnasium B studeerde Hay Nederlands Recht aan de Universiteit in Utrecht. Zijn bedrijfskundige opleiding, Master Business Administration, rondde hij af op de University of Rochester

Tot slot bekwaamde hij zich in bedrijfswaardering. Register Adviseur Bedrijfsopvolging Business Valuation: Avans Hogeschool Breda.

Ervaringen

Hij heeft ruim 25 jaar gewerkt in commerciële- en directiefuncties bij banken. Zijn ondernemende instelling leidde uiteindelijk tot zelfstandig ondernemerschap.

Hay is gespecialiseerd in financieringsvraagstukken, (financieel)risicomanagement, strategie bepaling, organisatie-optimalisatie, verandermanagement en interim management. Hij is een zeer betrokken en ondernemende adviseur met oog en gevoel voor ondernemer en onderneming. Hay weet waar het om draait, kent de uitdagingen van de ondernemer en is pragmatisch en resultaatgericht in het oplossen van uw problemen. Hij heeft een hands-on mentaliteit wanneer het op de uitvoering aankomt. Zijn kennis en ervaring (met het bedrijfsleven) gekoppeld aan de kwaliteit van de producten en diensten van Claassen, Moolenbeek & Partners stellen u daadwerkelijk in staat om uw onderneming beter te laten functioneren.

Persoonlijk

Daarnaast is Hay ook maatschappelijk betrokken. Sinds jaar en dag is hij als Lid van Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen verbonden aan diverse non-profit (zorg)instellingen. Privé wordt er veel aandacht gegeven aan zijn drie kinderen en vrienden, Hay kookt dan graag en maakt er een sport van de goede wijnen bij het eten te vinden.

Ik help u graag verder

    mr. Hay Vullinghs MBA