Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tijdelijke werkkapitaalbehoefte van € 500.000 voor een duurzame relatie

Deel deze pagina
Geschreven door: Wim Hulstein
12 mei 2022Sinds 2015 begeleidt Wim Hulstein een sterk internationaal groeiende groothandel. Door de sterke groei en de momenteel stijgende inkoopprijzen en transportkosten was tijdelijk extra werkkapitaal nodig. Om dit snel en goed te realiseren voor de klant heeft Wim Capitalbox benaderd.

 

Capitalbox: “Normaal gesproken verstrekken wij financiering tot €350.000. Maar als een partner naar ons toe komt met een prachtige case, dan denken wij graag mee en gaan samen met de partner op zoek naar een oplossing. Op deze manier hebben wij samen met Claassen, Moolenbeek & Partners onze eerste € 500.000 kunnen goedkeuren en uitbetalen. Binnen 1 week was de financiering rond en kon de ondernemer weer verder”. 

 

Dankzij de financiering heeft de groothandel meer ruimte om de piek in het seizoen op te vangen.

Wim: “Wij waren op korte termijn op zoek naar een aanvullende financiering, waarbij vooral de doorlooptijd van belang was. Ervaring leert dat Capitalbox snel kan schakelen en de leningen mooi te stapelen zijn, gezien zij geen zekerheden vragen. Daarnaast is het fijn om te weten dat ze maatwerkoplossingen bieden en meedenken.”

Capitalbox is trots op deze mooie mijlpaal: “Vanuit Capitalbox zijn wij onwijs trots op deze ervaring en danken Claassen, Moolenbeek & Partners, en dan met name Wim Hulstein, voor het vertrouwen”.

Wim Hulstein

Over de auteur

Mr. Wim Hulstein

In 2014 is Wim Hulstein partner geworden bij CM&P. Zijn focus ligt op internationaal georiënteerde (familie) MKB bedrijven en bedrijfsoverdrachten. Neem gerust contact op met Wim.

Mail of  06 – 20 30 29 94

Vrijblijvend gesprek

Wilt u begeleiding van een betrokken adviseur? Vul dan dit formulier in. Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.