Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Succesvolle verkoop Zorgbemiddelingsbedrijf Quick

Deel deze pagina

11 januari 2024Op 5 januari 2024 heeft de overdracht plaats gevonden van Zorgbemiddelingsbedrijf Quick in Baarn aan Natasja van Thiel en Sanjay Datadien.

Voor Ruth Baan, ex-directeur van Quick, was de keuze voor Natasja en Sanjay niet moeilijk. Immers ze kenden elkaar vanuit het werkveld. Zowel Natasja als Sanjay zijn vakmensen die heel goed weten hoe het werkt binnen de Zorgbemiddeling.

Vanuit Baarn, Didam, Nijmegen en Zoetermeer zullen de krachten worden gebundeld om zowel klanten als het zelfstandige personeel daar waar nodig te bedienen.

De overdracht is vanaf het begin begeleid door Alfred van Muiden en Mark Voorbergen partners actief in regio Midden Nederland.

Het was essentieel in dit proces om snel en doeltreffend de openstaande vragen te beantwoorden en mogelijke obstakels aan te pakken. Dankzij de fijne samenwerking is dit proces succesvol verlopen en heeft het geleid tot tevredenheid bij alle betrokken partijen. Uiteindelijk resulteerde dit in de overeenkomst eind december en de officiële overdracht bij de notaris.