Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Wim Hulstein

Studeerde Rechten met als specialisatie bedrijfsrecht aan de UU. Hij volgde daarna diverse kopstudies: Sales, risk, management courses en trainingen, waaronder Crontonville program van General Electric.

Ervaringen

Wim startte zijn carrière in de financieringswereld bij o.a. BNP Paribas en GE Capital/Artesia (Onderdeel General Electric). Hij bekleedde er verschillende posities (o.a. Sales, Management).

In 2014 is Wim Hulstein partner geworden bij CM&P. Zijn focus ligt op internationaal georiënteerde (familie) MKB bedrijven en bedrijfsoverdrachten.

Persoonlijk

Wim is gehuwd en heeft twee kinderen.

Ik help u graag verder

  Wim Hulstein

  Referenties van klanten

  Wij zijn erg tevreden over de snelle en plezierige samenwerking. Een grote wens gaat in vervulling en we kunnen nu door met de uitbouw van ons bedrijf”.

  Bert Pol, directeur Training & Development IMK Opleidingen BV

  Met behulp van Wim Hulstein van Claassen, Moolenbeek & Partners heeft VCS Observation een lening aangetrokken. We hebben als bedrijf geweldige oplossingen te bieden voor de huidige veiligheidsissues. Met behulp van de lening verstrekt door het MKB Impulsfonds kunnen we versneld en schaalbaar aan de marktvraag voldoen”.

  Wim van Deijzen, CEO VCS Observation

  Met Wim Hulstein van Claassen, Moolenbeek & Partners heeft Gebana een werkkapitaal financiering gearrangeerd om de sterke expansie van de activiteiten te faciliteren.

  We zijn erg blij dat we nu de middelen hebben om ons strategisch plan uit te voeren en ons te richten op groei. De markt voor fair trade handel is sterk aan het ontwikkelen en consolideren. Veel dank aan onze zakenpartners voor de aangename, snelle en succesvolle samenwerking

  Adrian Wiedmer, CEO van Gebana Group