< p>

De bedrijfsscan: Check hoe jouw bedrijf ervoor staat! - Claassen, Moolenbeek en Partners

De bedrijfsscan: Check hoe jouw bedrijf ervoor staat!

Deel deze pagina
Geschreven door: Roeland Verbeet
12 december 2019Wie beter dan jijzelf weet hoe je onderneming ervoor staat? Niemand toch? Jij bent degene die bepaalt welke koers je vaart en wat het beste voor je bedrijf is. Maar waar baseer je die keuzes op? Het gevoel dat je met de jaren hebt ontwikkeld als ondernemer? Dat heeft je al ver gebracht tenslotte! Maar hoe weet je zeker dat wat je doet, jouw bedrijf ook in de toekomst écht verder helpt?

Zeker als je nadenkt over een eventuele overname in de toekomst, is het belangrijk dat de keuzes die je maakt erop gericht zijn je bedrijf zo gezond en aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers. Niet alleen gebaseerd op je ondernemersgevoel, maar juist op de feiten. De feiten die jij als ondernemer als geen ander kent.

Maak je bedrijf zo aantrekkelijk mogelijk voor kopers

Speciaal voor die ondernemers, die hun beslissingen willen baseren op de feiten i.p.v. alleen ondernemersgevoel, hebben wij een bedrijfsscan. Met die scan breng je alle organisatiegebieden binnen je onderneming in kaart. Door dit te doen ontdek je of alles wat je doet je ook echt helpt om je doelstellingen te behalen, of dat er wellicht zaken zijn die dat tegenwerken. Dat laatste wil jij, maar zeker ook een potentiële koper van je bedrijf niet. En als je je bedrijf, waar je jarenlang zoveel tijd en hard werken in hebt gestopt verkoopt, wil je daar toch het maximale uit halen?

Investeer 2-3 uur en ga voor het maximale resultaat

Geen ondernemer beantwoordde die laatste vraag ooit met “nee”. Het advies dat wij daarop geven? Start je analyse met de scan! Investeer 2 tot 3 uur van je tijd en breng in kaart wat je aan het doen bent. Werk ook aan je bedrijf in plaats van uitsluitend in je bedrijf. Bekijk je organisatiestructuur eens kritisch. Beoordeel de kwaliteit van je personeel, productie, distributiekanalen, financiën, doelstellingen, producten en/of dienstverlening enz. Is alles nu zo ingericht dat het je verder brengt? Bouw je op een efficiënte manier aan de best mogelijke versie van je bedrijf? Een bedrijf dat zowel nu alsook voor een overname in de toekomst aantrekkelijk is.

Ontvang een uitgebreid adviesrapport en onze aanbevelingen

De bedrijfsscan van Claassen, Moolenbeek & Partners geeft je in de vorm van een uitgebreid adviesrapport antwoorden op deze vragen. Het geeft je inzicht in wat goed gaat en waar verbetering nodig is. In een persoonlijk gesprek wordt het rapport toegelicht en onderbouwd. De investering die je gedaan hebt, haal je er daarmee dubbel en dwars uit! Direct al in de vorm van efficiënt en effectief werken en in de toekomst door een gezond bedrijf dat meer waard is dan nu te kunnen verkopen.

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact op, dan plannen we een afspraak om de specifieke wensen, ambities en werkwijze te bespreken. Vervolgens zorgen we voor de inloggegevens waarmee de scan gemaakt kan worden. Binnen twee weken na invullen ontvang je het adviesrapport en ondersteunen wij je om de mogelijke verbeteringen praktisch en snel te implementeren.

Roeland Verbeet

Over de auteur

Roeland Verbeet heeft veel expertise op het gebied van strategie. Daarnaast heeft hij dankzij zijn werkervaring een groot netwerk binnen de bancaire sector.

Contact opnemen kan via mail of bellen 0651 19 32 09 of 076 200 38 25