bedrijfsscan

Bedrijfsscan aanvragen

Als ondernemer ben je natuurlijk hartstikke druk met de dagelijkse bedrijfsvoering binnen je onderneming. Toch is het belangrijk om te weten hoe je bedrijf ervoor staat. Een bedrijfsscan is de perfecte manier om dit snel en gestructureerd in kaart te brengen!

Om snel inzicht te krijgen in waar jij als ondernemer op moet sturen heeft  Claassen, Moolenbeek en Partners speciaal voor ondernemers de  CM&P bedrijfsscan ontwikkeld.

 

Wat is een bedrijfsscan?

De bedrijfsscan van CM&P bestaat uit een online vragenlijst over verschillende aspecten van je onderneming. Als ondernemer vul jij zelf de vragen over jouw onderneming in, waardoor er nieuwe inzichten en plannen ontstaan. Zo breng je de sterke en zwakke punten van je onderneming in kaart en komen er kansen en bedreigingen naar voren.

De uitkomst van de bedrijfsscan bestaat uit een lijst met aandachtspunten en actiepunten waarmee jij als ondernemer op middellange termijn (10 jaar) mee aan de slag kunt. Ongetwijfeld zullen hier ook enkele Quick-Wins in naar voren komen. Dit alles ontvang je in een rapport.

Het blijft niet bij woorden alleen. We nemen bij CM&P graag de tijd om het rapport met je te bespreken en te voorzien van aanbevelingen en adviezen.

Het invullen van de bedrijfsscan vergt slechts een kleine tijdsinvestering van 2 tot 3 uur en levert een goede analyse op van jouw onderneming.

Tijdens het maken van de bedrijfsscan staan de adviseurs van CM&P graag voor je klaar voor het beantwoorden van vragen en bieden van ondersteuning.

 

Waarom een bedrijfsscan?

Een bedrijfsscan maken geeft inzicht in je onderneming. Het zorgt voor een gestructureerd overzicht van de missie, visie, strategie, doelstellingen en het verdienmodel van je onderneming.

De bedrijfsscan is een  hulpmiddel om áán je bedrijf te werken die slechts enkele uren in beslag neemt.

Daarnaast is de bedrijfsscan in te zetten om je ondernemingsplan te toetsen.

 

Wat levert een bedrijfsscan op?

Zoals eerder aangegeven levert een bedrijfsscan veel nuttige informatie op. Zo krijg je als ondernemer met een bedrijfsscan inzicht in de volgende zaken:

  • Inzicht in de sterke en zwakke punten van je onderneming op het gebied van: medewerkers, ondernemerschap, organisatie, leveranciers en hoofdprocessen;
  • Inzicht in de kansen en bedreigingen voor je onderneming op basis van: de markt/branche, product-vraagzijde, omgeving, concurrentie en afnemers.

Maar wat leveren deze inzichten nou precies op? Het antwoord is simpel, een bedrijfsscan levert het volgende op:

  • Enkele Quick-Wins waar jij als ondernemer direct mee aan de slag kunt;
  • Een rapport met aandachts- en actiepunten voor de middellange termijn;
  • Aanbevelingen en adviezen op basis van dit rapport van een van de adviseurs van CM&P.

 

Doe de CM&P bedrijfsscan

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsscan of wil je meer informatie? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Wil je graag direct meer informatie? Neem dan contact op via 088 – 26 36 700 of mail naar eindhoven@cmenp.nl.

Vrijblijvend advies

Ontdekken wat een online bedrijfsscan voor jouw organisatie kan betekenen?
Of heb je vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend adviesgesprek over de CM&P bedrijfsscan

Meer weten? Vul dan dit formulier in.

    Mevr.Dhr.