Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Bedrijfsscan aanvragen

Als ondernemer ben je druk met de dagelijkse bedrijfsvoering binnen je onderneming. Toch is het belangrijk om te weten hoe je bedrijf ervoor staat. Een bedrijfsscan is de perfecte manier om dit snel en gestructureerd in kaart te brengen!

Om snel inzicht te krijgen in waar jij als ondernemer op moet sturen heeft  Claassen, Moolenbeek en Partners speciaal voor ondernemers de  CM&P bedrijfsscan ontwikkeld.

Waarom een bedrijfsscan?

Een bedrijfsscan maken geeft inzicht in je onderneming. Het zorgt voor een gestructureerd overzicht van de missie, visie, strategie, doelstellingen en het verdienmodel van je onderneming.

De bedrijfsscan van CM&P bestaat uit een online vragenlijst over verschillende aspecten van je bedrijf. Als ondernemer vul jij zelf de vragen over jouw bedrijf in, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan. Zo breng je de sterke en zwakke punten van je bedrijf in kaart en komen er kansen en bedreigingen naar voren.

Het resultaat van de bedrijfsscan is een lijst met aandachtspunten en actiepunten waarmee jij als ondernemer op middellange termijn (1-3 jaar) mee aan de slag kunt. Ongetwijfeld zullen hier ook enkele Quick-Wins in naar voren komen. Dit alles ontvang je in een rapport.

Wat levert een bedrijfsscan op?

Een bedrijfsscan levert veel nuttige informatie op. Zo krijg je als ondernemer met een bedrijfsscan inzicht in de volgende zaken:

  • Inzicht in de sterke en zwakke punten van je onderneming op het gebied van: medewerkers, ondernemerschap, organisatie, leveranciers en hoofdprocessen;
  • Inzicht in de kansen en bedreigingen voor je onderneming op basis van: de markt/branche, product-vraagzijde, omgeving, concurrentie en afnemers.

Maar wat leveren deze inzichten nou precies op? Het antwoord is simpel, een bedrijfsscan levert het volgende op:

  • Enkele Quick-Wins waar jij als ondernemer direct mee aan de slag kunt;
  • Een rapport met aandachts- en actiepunten voor de middellange termijn;
  • Aanbevelingen en adviezen op basis van dit rapport van een van de adviseurs van CM&P.

 

Doe de CM&P bedrijfsscan

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsscan of wil je meer informatie? Vraag via het onderstaande formulier een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze adviseurs.

Wil je graag direct meer informatie? Neem dan contact op via 088 – 26 36 700 of mail naar office@cmenp.nl.

Vrijblijvend adviesgesprek over de CM&P bedrijfsscan

Meer weten? Vul dan dit formulier in.

    Mevr.Dhr.