< p>

Samenwerking bedrijfsfinancieringen CM&P-Franse & Partners

Samenwerking bedrijfsfinancieringen CM&P – Franse & Partners

Deel deze pagina

23 januari 2016Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) Zeeuws-Vlaanderen uit Hulst en Franse & Partners BV, assurantie, advies – en hypotheekkantoor en zelfstandig adviseur RegioBank te Axel gaan samenwerken. Franse & Partners wil graag haar zakelijke klanten, de lokale ondernemer nog beter begeleiden bij bedrijfsfinancieringen.

Persoonlijk klantcontact

De RegioBank is van oudsher een nuchtere bank in de buurt met gewoon goede producten. Een bank waar je nog gewoon kunt binnenlopen en wordt geholpen door een bekend gezicht: je eigen adviseur. Elly van de Ree, Franse & Partners: ‘Wij zijn een bank voor mensen die persoonlijk contact op prijs stellen. We hebben geen 0800-nummer en kennen onze klant nog gewoon bij naam’.

Waldy van de Walle (CM&P): ‘Franse & Partners met hun RegioBank in Axel heeft als filosofie dat zij dicht bij de klant wil staan. Zowel voor particuliere consumenten als voor de zakelijke klant. Deze visie hebben wij ook. Wij willen de klant écht kennen. Het doel van deze samenwerking is om het MKB succesvoller te laten ondernemen.’

Betaalbare bedrijfsfinancieringen

Nu de economie haar diepste put heeft bereikt en aan het opkrabbelen is, stijgt uit ondernemerskringen ook de vraag naar betaalbare bedrijfsfinancieringen. ‘Om hier een goed vervolg aan te kunnen geven, zijn wij voor deze doelgroep op zoek gegaan naar de mogelijkheden in de markt. Zo zijn we in contact gekomen met Waldy van de Walle van CM&P’, vertelt Chris Franse van Franse & Partners.

Breder advies aan lokale ondernemer

Door kennis en kunde met CM&P te delen kan Franse & Partners de plaatselijke ondernemer nog breder adviseren en dus nog beter van dienst zijn. Door de samenwerking met CM&P krijgen klanten van Franse & Partners vanaf nu ook toegang tot diverse platforms in het alternatieve financieren, zoals crowdfunding, kredietunies of private equity. CM&P heeft ook een
samenwerking met Matchinvest
en zo toegang tot meer dan 3.500 investeerders.

Meer informatie

  • Waldy van de Walle, Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws Vlaanderen – 0114-760076 / 06-30415641
  • Chris Franse, Franse & Partners Axel / RegioBank Axel – www.cfaa.nl, 0115 – 769060 / 06 – 47023984