Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Al 40 jaar de trusted advisor van MKB-ondernemers

Deel deze pagina
Geschreven door: Peter Knuvers, Robert Claassen MBA en Jules van Berlo
6 september 2023Claassen, Moolenbeek & Partners bestaat sinds 1983 en heeft sinds die tijd vele ondernemers begeleid op bedrijfskundige thema’s. Ooit gestart door de ‘founding fathers’ Eduard Claassen en Coen Moolenbeek, die ondernemers adviseerden in het verkrijgen en behouden van financiering. Vanaf die periode is de omgeving voor ondernemers en ook voor ons als ondernemer substantieel veranderd. Noemenswaardig zijn de intrede van het internet en de enorme veranderingen die dit met zich meebracht, de economische groei in de afgelopen 40 jaar en de transities die zich binnen diverse sectoren hebben voltrokken. Ondanks, of misschien wel dankzij, deze ontwikkelingen is Claassen, Moolenbeek & Partners gegroeid naar een organisatie met ca. 60 partners en een landelijke dekking en is de dienstverlening uitgegroeid tot een brede bedrijfskundige propositie.

 

Wat ons trots maakt is dat we in die 40 jaar heel veel ondernemers hebben mogen begeleiden in een volgende stap. Een nieuwe strategie of nieuw businessmodel, de aan- of verkoop van een onderneming of het mogelijk maken van groei door middel van een complexe financiering.

 

Dat doen wij als trusted advisor van de ondernemer met een brede bedrijfskundige advisering. Maar zoals een bekend gezegde luidt: “it takes two to tango”! Niets gaat meer op dan dat gezegde. In de afgelopen 40 jaar hebben wij ervaren dat ondernemers ons veel teruggeven en dat het vertrouwen wederkerig is. Een goed bedrijfskundig advies en professionele begeleiding bij implementatie is natuurlijk een belangrijke randvoorwaarde, echter een vertrouwde en duurzame samenwerking biedt nog veel meer dan dat. Samen met onze klanten werken we aan het verwezenlijken van hun ambities, van hun dromen. Dat kan alleen als de klanten ons ook hun vertrouwen schenken. Vanuit dat vertrouwen willen wij werken en ons elke dag weer inspannen voor nog meer succes van onze klanten.

 

Voor dat vertrouwen wat jullie in de afgelopen 40 jaar in ons en onze partners hebben gehad willen wij onze grote dank en waardering uitspreken. Zonder jullie waren wij niet zover gekomen. Hadden wij ook onze ambities niet waar kunnen maken. Daarmee is onze klantbelofte wederkerig geworden: wij zijn samen Partners in Succesvol Ondernemen! Waarvoor onze grote dank!