Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hoofdkantoor Claassen, Moolenbeek & Partners in jubileumjaar verhuisd naar Rosmalen

Deel deze pagina

12 september 2023Claassen, Moolenbeek & Partners 40 jaar geleden (1983) opgericht en na vijf jaar (1988) intrek genomen in het karakteristieke kantoorpand aan de Vondellaan in Eindhoven. Tot september 2023 is dit de huisvestiging geweest voor de landelijke organisatie.

De opbouw van de organisatie is begonnen in Eindhoven en gaandeweg is het aantal partners en daarmee ook het kantorennet stevig uitgebreid. Op dit moment ondersteunen 60 partners onze klanten vanuit 9 regiokantoren, waar ook de nodige satellietkantoren aan gekoppeld zijn. Daarmee is er voor ondernemers altijd een CM&P partner in de buurt. In het licht van de verdere groei van de organisatie en een betere bereikbaarheid voor onze partners en relaties hebben wij ervoor gekozen om het hoofdkantoor te verplaatsen naar Rosmalen.

Wij zijn trots op onze nieuwe thuishaven, gelegen aan de Rietbeemdenborch 18 in Rosmalen: een moderne en transparante kantooromgeving met boutique uitstraling die past bij onze identiteit als dé trusted advisor voor onze MKB-klanten! En natuurlijk blijft onze klantbelofte onveranderd: wij zijn en blijven Partner in Succesvol Ondernemen!

Contactgegevens

Rietbeemdenborch 18
5241 LG Rosmalen

088 – 26 36 700
Office@cmenp.nl