Waldy van de Walle

Waldy heeft de HBO-opleiding Economie en Recht afgerond en aangevuld met een HBO-master in bedrijfseconomie. Hij heeft zich verder ontwikkeld door diverse examens WFT (Wet Financieel Toezicht) af te leggen. Om zijn kennis en kunde nog meer te kunnen verbreden, heeft hij ook opleidingen gevolgd tot Register Adviseur Bedrijfsoverdrachten (RAB) Fiscaal & Juridisch en Business Valuation.

Waldy is sinds 2012 partner van CM&P en investeert voortdurend in het volgen van cursussen.

Ervaringen

Een scherpe blik, begrijpelijke taal en een kundig adviseur aan je zijde. Dat typeert Waldy in zijn werkwijze. Door de ervaring en achtergrond is hij goed inzetbaar op alle facetten van bedrijfsfinancieringen, bedrijfswaardering en goed gestructureerde bedrijfsoverdrachten. Door de financieringservaring heeft hij een brede en vooral creatieve manier van denken in financieringen. Met name alternatieve financieringen.

Persoonlijk

Waldy van de Walle heeft zijn hart liggen in Zeeland. Is getrouwd en heeft twee kinderen.

Ik help u graag verder


  Referenties van klanten

  Lloyd Nathaniël

  Door ervaring en kunde van CM&P hebben we een goed beeld gekregen van het financiële plan rondom mijn ideeën. Dankzij dit plan heb ik mijn financiering snel én goed kunnen regelen. Ook met de gemeente werd alles op een goede manier in orde gebracht. Door de eigen inbreng van Waldy en zijn uitgebreide netwerk, is alles snel en soepel geregeld. Dit gaf een zeer prettig en zeker gevoel, omdat ik zelf de ervaring niet had. Lees het interview met Lloyd Nathaniël.

  Lloyd Nathaniël – Amable Kamperland

  Bij ’t Perronneke ligt nu een flinke fundering door al onze inspanningen. Hier kunnen we zeker mee vooruit! Door het goede samenwerken, hard werken en niet opgeven, is dit project geslaagd. Het project leek soms wel eens op een schaakspel. Vooruitdenken, snel schakelen en de juiste beslissingen nemen. Hierdoor hebben we het gewenste eindresultaat bereikt. En daar ging het ons om. Lees het volledige interview met Marc Steenbergen.

  Marc Steenbergen – ’t Perronneke

  Karin Boerman

  Karin Boerman, eigenaresse van Zeeuwse Evenementen, heeft in het voorjaar 2018 weer een succesvolle crowdfunding achter de rug. In 2016 pitchte ze haar eerste project en kwam als vanzelfsprekend terug voor haar tweede project. Karin is erg te spreken over deze alternatieve financieringsvorm die ze via Waldy van de Walle leerde kennen. Lees het volledige interview met Karin Boerman.

  Karin Boerman – Zeeuwse Evenementen

  bedrijfsovername familiebedrijf

  Wim Klaassen kreeg vaker de vraag om zijn bedrijf te verkopen, Tandtechnisch Laboratorium Klaassen, maar hij wilde het graag in de familie houden. Een bezoek van vader en zoon aan een netwerkbeurs resulteerde in een goed gesprek met Waldy van de Walle. Met een geruisloze bedrijfsovername door Frank Klaassen per 1 januari 2018 tot gevolg. Lees het volledige interview met Wim Klaassen.

  Wim Klaassen – Tandtechnisch Laboratorium Klaassen