< p>

Matchinvest: platform voor ondernemers en investeerders

CM&P regiopartner Matchinvest Zuid-West-Nederland

Deel deze pagina
Geschreven door: Waldy van de Walle MSc RAB
13 december 2016CM&P Zeeuws-Vlaanderen regiopartner voor Zuid-West-Nederland

Sinds november 2015 is Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst regionaal partner van Matchinvest. De samenwerking is in 2016 verder geïntensiveerd. Naast vertegenwoordiging in Zuid-West-Nederland, zal Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws-Vlaanderen voor Matchinvest samen met de ondernemers hun plannen beoordelen, de pitches schrijven en het plan zo klaarmaken dat het voor de kredietcommissie én voor de investeerders alle relevante informatie bevat. Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst zal de ondernemer verder begeleiden in het gehele traject.

Matchinvest

Matchinvest is een platform waar ondernemers en investeerders elkaar ontmoeten. Op een professionele manier kunnen ondernemers zich presenteren aan een vaste groep serieuze investeerders. Deze investeerders zijn op zoek naar interessante bedrijven waar ze in kunnen participeren. Zowel starters, maar ook ondernemingen die willen groeien.

Zoeken naar geld: langdurig proces

43% van alle financieringsaanvragen bij een bank resulteert in een afwijzing. Dit geldt zowel voor starters als voor bestaande MKB-ers. Men moet dan op zoek gaan naar een alternatief. Factoring of het geld halen bij een investeerder. Maar hoe vindt u zo’n investeerder? Binnen de familie? Vaak willen die wel voor een klein deel financieren, maar als het bedrag al richting de € 100.000 loopt dan wordt het een stuk lastiger. Dan moet u een andere manier vinden. En dat is niet makkelijk. U gaat immers niet op straat om te roepen om geld. Het zoeken wordt vaak een langdurig proces.

Ambitieuze ondernemer

U bent een ambitieuze ondernemer met een uitdagend businessidee. Om dit idee te realiseren zoekt u extra kapitaal. Dan kunt u uw idee kenbaar maken aan de investeerders van Matchinvest. Dat doen wij door uw plannen samen met u kernachtig te verwoorden in een korte introductiepitch. Deze pitch brengen wij onder de aandacht van de ruim meer dan 3.000 investeerders die verbonden zijn aan Matchinvest. Daarna vragen de geïnteresseerde investeerders om meer informatie (businessplan, jaarcijfers, prognose, etc). Matchinvest coördineert deze informatie samen met haar regionale partners. Als een investeerder een gesprek met u wilt, waarin u uw plannen kunt presenteren, dan coördineert de regionale partner van Matchinvest de afspraken en zal de regionale partner het traject verder begeleiden.

Investeerder op zoek naar …

Bent u als investeerder geïnteresseerd in ambitieuze ondernemers of starters met uitdagende plannen? Dan is Matchinvest een interessant platform. Dagelijks ontvangen wij businessplannen van ondernemers door geheel Nederland. Deze plannen worden gescreend door een onafhankelijke kredietcommissie op realiteit en risico. Op basis van het door u ingevulde profiel bieden wij dan geheel vrijblijvend de pitch van het businessplan aan. Bent u geïnteresseerd in een plan? Dan kunt u dat aangeven en kunnen we, onder een geheimhoudingsverklaring, de verdere plannen aan u doorsturen. Bent u na het analyseren van de plannen nog steeds geïnteresseerd? Dan organiseert onze regionale partner een gesprek tussen u en de ondernemer. Wilt u vrijblijvend worden opgenomen in ons investeerdersbestand, download dan hier het investeringsprofiel.

Contact / meer info

Heeft u een plan of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan gerust eens 
contact
 op voor het maken van een afspraak.

  • Waldy van de Walle
  • Claassen, Moolenbeek & Partners Zeeuws-Vlaanderen
  • 0114 – 760076 / 06 – 30415641
  • waldy.vandewalle@cmenp.nl