‘s-Gravenhage / Den Haag

Den Haag of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van Zuid-Holland. Den Haag vormt samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad.

Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag, de Nederlandse regering én het parlement zijn er gevestigd en het is de residentie van ons koninklijk huis. Daarnaast is de stad standplaats van vele rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof. Het zal je dan ook niet verbazen dat de gemeente Den Haag en de ministeries van Defensie Justitie, VROM, Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken en Verkeer en Waterstaat de grootste werkgever zijn. Daarnaast zijn KPN, NIBC, Bank Ned. Gemeenten en Waterschapsbank, PostNL, T-Mobile, HTM, AEGON, Siemens, Ahold en Shell gevestigd in Den Haag.

Strategisch bedrijfsadvies in Den Haag

Een bedrijfsstrategie is onmisbaar voor de koers van een onderneming voor de lange termijn. Een duidelijke bedrijfsstrategie biedt namelijk handvaten voor de besluiten die moeten worden genomen binnen de organisatie. Door voortdurend de missie, visie en doelstellingen van het bedrijf in het achterhoofd te houden wordt de uitvoering van jouw bedrijfsstrategie verankerd in jouw onderneming.

Financieel bedrijfsadvies in Den Haag

Een onderneming doorloopt verschillende fases en iedere fase vraagt vervolgens om een ander type bedrijfsfinanciering. Welke financieringen zijn voor jou interessant om de voor de onderneming gesteld doelen te halen? Hier helpen onze adviseurs je bij. Een juist financieringsplan zal ervoor zorgen dat de winstgevendheid van de onderneming een stuk hoger is.

Advies Bedrijfsoverdracht in Den Haag.

Kenmerkend voor goede ondernemers is dat zij steeds nieuwe kansen zien en daar bij voorkeur zo snel mogelijk naar handelen. Om kansen te kunnen verzilveren is het soms nodig om een ander bedrijf te kopen of juist de strategische keuze te maken om het eigen bedrijf te verkopen. De aan- en verkoop van een bedrijf is een complex en veelomvattend proces, waarbij het zorgvuldig doorlopen van alle noodzakelijke stappen van groot belang is om tot de juiste en meest succesvolle beslissingen te komen. Op basis van een jarenlange ervaring, de juiste kennis en een groot netwerk zijn wij uitstekend in staat om ondernemers te ondersteunen met bedrijfsadvies bij het nemen van één van de meest belangrijke beslissingen tijdens het ondernemerschap.

Advies door een partner in Den Haag

Wil je een onafhankelijk adviseur met een frisse blik naar jouw onderneming laten kijken? Neem dan contact op met een van onze plaatselijke partners. Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons op Alexanderveld 5.

Vacature

We helpen niet alleen ondernemers succesvol(ler) te worden, maar we zijn ook op zoek naar nieuwe partners voor de regio Den Haag die ons team willen versterken. Wil je jezelf aanmelden als partner? Kijk dan voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.


Adres vestiging ‘s-Gravenhage / Den Haag

Alexanderveld 5, 2585 BD 's-Gravenhage
088 – 2636761

Contactformulier