‘s-Gravenhage / Den Haag

Den Haag of ‘s-Gravenhage is de hoofdstad van Zuid-Holland. Den Haag vormt samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag. Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad.

Al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, het vervult wel degelijk die rol. Zo staan bijna alle ambassades en ministeries in Den Haag, de Nederlandse regering én het parlement zijn er gevestigd en het is de residentie van ons koninklijk huis. Daarnaast is de stad standplaats van vele rechtscolleges, waaronder het Internationaal Gerechtshof. Het zal je dan ook niet verbazen dat de gemeente Den Haag en de ministeries van Defensie Justitie, VROM, Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken en Verkeer en Waterstaat de grootste werkgever zijn. Daarnaast zijn KPN, NIBC, Bank Ned. Gemeenten en Waterschapsbank, PostNL, T-Mobile, HTM, AEGON, Siemens, Ahold en Shell gevestigd in Den Haag.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Je bent natuurlijk ook van harte welkom bij ons op de Nassaulaan.


Adres vestiging ‘s-Gravenhage / Den Haag

Nassaulaan 13, 2514JS 's-Gravenhage
070 - 514 64 42

Contactformulier