< p>

Rotterdam - Claassen, Moolenbeek en Partners

Rotterdam

CM&P Rotterdam

Rotterdam met haar prachtige skyline, moderne gebouwen en multiculturele karakter. Het is de stad van harde werkers, hun motto luidt dan ook; niet lullen maar poetsen!

De Rotterdammers zijn trots op hun stad en dat is zeker terecht! De Rotterdamse haven is één van de belangrijkste en meest omvangrijke van de wereld. Rotterdam wordt daarnaast gezien als een internationaal gerichte architectuurstad met haar vele wolkenkrabbers en prachtige gebouwen.

Rotterdam is wat betreft inwonersaantal de 2e grootste van Nederland. Zakelijk gezien kent de gemeente en haar omgeving ook vele mogelijkheden. Niet alleen transport en energie firma’s wortelen hier maar ook de zakelijke dienstverlening viert er hoogtij.

Onze vestiging in Rotterdam heeft uiteraard haar focus liggen op de directe omgeving van Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse en de havens.

Bedrijfsadvies in Rotterdam

Een heldere bedrijfsstrategie is voor een ondernemer onmisbaar om de koers voor de lange termijn te bepalen. Een heldere bedrijfsstrategie biedt namelijk stevige handvaten bij de besluiten die genomen worden binnen de organisatie. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt ondernemingen in de regio Rotterdam met het vaststellen van een passende strategie die past bij de onderneming. Dit sluit volledig aan bij onze missie om ondernemers succesvol(ler) te maken.

Financieel bedrijfsadvies in Rotterdam

Veelal is een bedrijfsfinanciering onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen voor een onderneming. Iedere fase vraagt namelijk om een ander type bedrijfsfinanciering. Ben je op zoek naar een passend financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming in de regio Rotterdam? Dan ben je bij Claassen, Moolenbeek & Partners op het juiste adres.

Advies door een partner in Rotterdam

Ben je voor jouw onderneming in Rotterdam op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen, te mailen, of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast ben je natuurlijk ook van harte welkom bij ons op kantoor.

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Rotterdam die ons team kunnen versterken. Wil jij Partner worden? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Rotterdam

Hoofdweg 66, 3067 GH Rotterdam
010 - 276 01 50

Contactformulier