< p>

Ton Gerritsen - Claassen, Moolenbeek en Partners

Ton Gerritsen

Naast zijn basisopleiding in de bancaire periode specifieke bancaire opleidingen gevolgd. Daarnaast opleidingen afgerond op het gebied van bedrijfsrecht, mediation en business valuation.

Ervaringen

Ton is ruim 37 jaar werkzaam geweest in de bancaire dienstverlening bij ING. De nadruk lag op dienstverlening binnen de zakelijke sector in verschillende (eind) verantwoordelijke functies en in verschillende geografische gebieden.

In 2014 als partner toegetreden bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Zijn drijfveer is altijd geweest om ondernemers écht verder te helpen. Hij is zeer klant-gedreven en denkt en handelt vanuit de wensen van de klant. Hij wil weten wat er echt speelt bij de klant en wat hem beweegt: waar ‘droomt’ de klant van en waar ligt de klant ‘wakker van’? Door zijn toegankelijkheid en betrokkenheid en door zijn oprechte interesse, voert hij gesprekken op basis van gelijkwaardigheid en is hij strategisch adviseur, vertrouwenspersoon en financieel professional.

Persoonlijk

Ton Gerritsen vindt dat hij een zeer goed luisteraar is. We zouden dat kunnen checken bij zijn 5 kinderen en 12 kleinkinderen.

Ik help u graag verder

  Referenties van klanten

  Ton heb ik leren kennen als een bankman met een “hart”. Correct, betrouwbaar en meedenkend maar vooral een “mensen” mens..

  Om, zoals afgesproken, nog zaken af te ronden herinner ik me dat ik na middernacht mails kreeg om toch voor de vakantie de zaken geregeld te hebben. Geweldig dat iemand voor je vecht en niet na werktijd de zaken laat liggen tot de volgende dag!

  Kortom Ton is gewoon een fijne man om mee samen te werken!

  Eberhard Dijkhuis

  Ton is a great relationship manager, always trying to get the best deal for his customers. He is focussed on longterm relationships and on the person behind the business partner. Besides this is Ton always willing to help out other colleagues in showing them the way in the wonderful world of Business Banking.

  Sjoerd Scholte

  Als MKB ondernemer met 25 medewerkers heb ik al te veel aan het hoofd; personeelszaken, ICT, wagenparkbeheer, huisvestingzaken, etc. Dat alles naast het hoofddoel van mijn bedrijf; winstgevendheid waarborgen.

  Wanneer ik dan in samenspraak met mijn mede directeur en overige aandeelhouders besluit om, na nieuwbouw, onze financiële structuur te laten doorlichten en wellicht een andere bankier te kiezen, besluit ik de hulp van Ton Gerritsen in te roepen. Een juiste keuze. Uiteraard zorg ik zelf voor de nodige input, maar Ton zet dat om in een professioneel rapport, waar tijdens de besprekingen de uitgenodigde banken behoorlijk van onder de indruk waren. En terecht en ook heel noodzakelijk. Heden ten dage moet je in de bespreking met een bankier goed beslagen ten ijs komen. Je laten begeleiden door een expert. Ik ben in ieder geval blij dat ik die juiste keuze heb gemaakt.

  Ronald Cleijsen

  Ik heb Ton leren kennen als een integere, zeer intelligente onderhandelaar en zakelijk adviseur bij de verkoop van mijn bedrijf.

  Het hele traject van waardebepaling, het in de markt zetten via zijn uitgebreide netwerk, de onderhandelingen en het succesvol afronden van de deal is door hem fantastisch uitgevoerd. Tot volle tevredenheid van zowel de koper als ondergetekende.

  Naast zijn zakelijke en professionele kwaliteiten heb ik hem ook leren waarderen als een warme en sterke persoonlijkheid die op lastige momenten beide benen op de grond hield en de realiteit goed in het oog wist te houden. Hij was daarmee een prima klankbord en waardevol adviseur.

  Ik wil hem graag van harte aanbevelen: een resultaatgerichte, succesvolle en plezierige partner.

  Jan Bakker

  iQOUNT en Claassen, Moolenbeek & Partners wijzen cliënten de weg naar de top

   

  Bij iQOUNT in Harderwijk prijkt het helder verlicht op de gevel: adviseurs & accountants. In die volgorde en dat is niet voor niets. “Wij zitten in de accountancy, maar dat is niet onze core business. Onze cliënten zijn dat wel,” zegt Wessel Hees, directeur. “Het draait allemaal om de ondernemer, die willen we leren kennen om de beste adviezen te kunnen geven.”

  Bij iQOUNT weten ze niet beter; de ondernemer in het middelpunt zetten. Hees: “Aan iedere prospect vertellen we dat je bij ons een vaste prijsafspraak krijgt voor de reguliere werkzaamheden én vier adviesgesprekken per jaar. Tijdens de gesprekken nemen we samen de kwartaalcijfers door. Zo helpen wij de cliënt bewust en onderbouwd te ondernemen, op basis van feiten en cijfers.”

  Vergroot je slagingskans
  Hees noemt de accountant een generalist, en dus iemand die het liefst alles zelf wil doen. “Vaak is dat een pré, maar in dit geval zeg ik néé. Sommige zakelijke vraagstukken zijn zo lastig en specialistisch, die moet je uitbesteden. Onlangs heeft Ton Gerritsen, partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners in Harderwijk, een cliënt van ons geholpen met een financiering en een bedrijfsovername. De partners van CM & P hebben een groot zakelijk netwerk, de juiste contacten bij de banken en brengen bij onderhandelingen onafhankelijkheid in. Die objectiviteit is zó belangrijk en daardoor bepalend voor de slagingskans van een dergelijke overname. iQOUNT is op zo’n moment de verbindende partij. Wij halen de juiste experts erbij om het beste eindresultaat voor onze cliënt te bereiken.”

  Over CM&P
  De zelfstandig bedrijfsadviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners begeleiden ondernemers bij bedrijfsovernames, bedrijfsfinancieringen en strategische keuzes.
  CM&P is opgericht in 1983 en heeft in Nederland ruim dertig kantoren. In de regio vind je vestigingen in Harderwijk, Nunspeet, Lelystad en Zwolle.