< p>

Tim Klinker - Claassen, Moolenbeek en Partners

Tim Klinker

In 2008 studeerde Tim af aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden aan de duale studie Financial Services Management. In de daarop volgende jaren heeft Tim zich verder ontwikkeld door het volgen van o.a. meerdere NiBe- Svv cursussen die verdieping gaven op het gebied van cijfermatige bedrijfsanalyse, het inschatten van toekomstige kasstromen en het opstellen van prognoses.

In 2017 is Tim begonnen aan zijn Master of Science opleiding “Managementwetenschappen” aan de Open Universiteit.

Ervaringen

Voor het afstuderen in 2008 heeft hij reeds 4 jaar werkervaring opgedaan bij diverse Nederlandse grootbanken zoals ABN Amro Private banking (nu MeesPierson), ING Bank NV en vanaf de laatste jaren van zijn studie bij de Rabobank op de afdeling BedrijvenAdvies. Op deze afdeling adviseerde Tim MKB ondernemingen op het gebied van schadeverzekeringen. Na enkele jaren heeft hij de switch gemaakt naar bedrijfsfinancieringen. Hij is van vaste loondienst bij de Rabobank de detachering ingegaan via de Nederlandse Interim groep (inmiddels opgegaan in DPA Benkis B.V.). Hier heeft hij kennis opgedaan met ondernemers en hun bedrijven in verschillende windstreken van Nederland met elk hun eigen karakteristiek. Hij heeft in deze tijd ervaring opgedaan met het beoordelen van financieringsplannen en het reviseren van bedrijfsfinancieringen van de grotere MKB ondernemingen (tot 200 miljoen financiering).

Vanaf 2014 heeft hij op de afdeling Bijzonder Beheer bij de Rabobank gewerkt en heeft ondernemers begeleid in financieel en emotioneel zwaardere tijden. Tijden die bijna elke ondernemer een keer in zijn leven meemaakt of meegemaakt heeft. Door zijn kennis en ervaring is hij uitermate geschikt voor advisering aan zowel kleinere als grotere MKB bedrijven op het gebied van financiering, strategische planning en recovery plannen.

Persoonlijk

Tim is gehuwd en is trotse vader van dochter Lauren.

Tim werd geïnterviewd over zijn werk; lees de interviews door Noordbizz.nl en Franchiseplus.nl

 

Ik help u graag verder

Tim Klinker

Referenties van klanten