Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Alfred van Muiden

Studeerde aan de Heao met zowel bedrijfs- als commerciële economie als afstudeerrichting. Daarna volgde hij diverse opleidingen op het gebied van advisering en coaching in het MKB, financieringen, milieuzorgadvisering (MVO).

Ervaringen

Na een korte periode bij de belastingdienst, accountantskantoor (dochter van Deloitte) werkte hij ruim 4 jaar voor de toenmalige AMRObank waar hij een grootschalig automatiseringsproject heeft verzorgd. Daarna heeft hij ruim 20 jaar gewerkt voor het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf (IMK). Hier heeft hij naast het adviseurschap ook leiding gegeven aan een team van 10 adviseurs in een voor het IMK lastige tijd.

In 2011 sloot hij zich aan als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Hier is hij verder gegaan met het adviseren want daar ligt zijn passie. Een deel van zijn klanten kent hij nu al jaren.

Persoonlijk

Alfred is vader van twee kinderen, houdt van klussen in en rond het huis en… maakt zelf wijn.

Ik help u graag verder

  Alfred van Muiden

  Referenties van klanten

  KWINTUN DE RIJK

  In de 9 jaar dat ik met Alfred heb samengewerkt bij het IMK, heb ik hem leren kennen als een positieve, humorvolle, uitermate kundige en betrokken MKB-adviseur. Alfred helpt ondernemers verder met creatieve en op maat gesneden oplossingen die koers zetten naar uitdagende maar haalbare doelen. Alfred maakt ondernemen leuk.

  MARTIN SPIJKER,

  directeur Meubelmakerij Het Woud

  Alfred, na al die 25 jaar dat we jou kennen als adviseur, weet je ons nog steeds te verrassen met je rake adviezen.

  ELLIS CASPERS,

  Eigenaresse van groen adviesbureau Buiten de Perken

  Ik heb in mijn carrière tientallen offertes geschreven en die van anderen beoordeeld. En toch: die allereerste offerte opstellen voor mijn eigen bedrijf was een lastige klus. Wat voor stijl zou ik hanteren en welke opzet zou bij mijn adviesbureau passen?

  Alfred hielp me met een manier om iedere offerte te beginnen met een persoonlijke touch. Een uitgangspunt waaruit blijkt, dat je de opdrachtgever echt begrepen hebt. Dat resulteerde in een prachtige openingszin en inspiratie voor het formuleren van de rest. Mede door zijn tips werd de offerte een succes: ik kreeg de opdracht.

  Alfred kan je de juiste vragen stellen om je als ondernemer verder te helpen. Hij beschikt over tal van instrumenten om je bedrijf met praktische adviezen te versterken.