Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Paul Thuijs

Studeerde in 1992 af als Bedrijfskundig Ingenieur (ir.) aan de Technische Universiteit Eindhoven. Naast diverse vakinhoudelijke cursussen op het gebied van GDP en E-commerce volgde Paul een management development programma bij Brocacef BV tussen 1999 en 2001.

Ervaringen

Na een paar jaar als project- en supply chain manager bij diverse MKB bedrijven, in 1995 begonnen als Adviseur Logistiek en Informatisering voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen bij Brocacef BV in Maarssen.

Tijdens het MD programma actief als manager van de intramurale adviesafdeling, ICT project manager en operations manager.

Vanaf 2001 aan de slag in diverse directiefuncties binnen Brocacef Holding zoals Algemeen Directeur Brocamed (Handel Nederland en Export), Algemeen Directeur Blockland (o.a. apparatuur en benodigdheden voor ziekenhuizen en apotheken) en Directeur Medisch bij Medithuis (huidige Benu Direct). Hierbij vooral focus op business development, tenders en inkoopprojecten.

Na een management buy-out van de binnenlandse handelsactiviteiten van Brocacef gestart als ondernemer met de eigen farmaceutische en medische groothandel Eusis BV die een paar jaar later gefuseerd is tot Medz-Europe BV. Na verkoop van zijn belangen in Medz-Europe opnieuw gestart met de overnames van een tiental webshops en die ondergebracht in Circle Group BV.

Op 54 jarige leeftijd begonnen als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners.
Is uitstekend inzetbaar in het MKB, de medische / gezondheidszorg en E-commerceomgeving. Zet zich met passie in voor MKB Financiering en voor u een ondernemingsplan maken.

Persoonlijk

Paul is gehuwd met Eline en samen hebben ze 3 kinderen en wonen in Zeist. Naast lezen en wijnproeven houdt hij van wandelen in de prachtige bossen in Utrecht.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    Over zijn rol als adviseur

    Paul is een zeer bekwame directeur met uitstekende vaardigheden op het gebied van procesverbetering. Verder heeft Paul een duidelijke focus op het behalen van doelstellingen en is hij een people manager met een duidelijke delegerende managementstijl.

    Duncan Van Orsouw – Voorzitter Raad van Bestuur PXG Pharma GmbH