Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Marcel Griffioen

Marcel heeft de opleiding HBO Accountancy afgerond, daarnaast diverse cursussen gevolgd op het gebied van projectmanagement, leiderschap. Hij is sterk in finance gerelateerde vraagstukken, processen en in het coachen van teams.

 

Ervaringen

In zijn carrière heeft Marcel werkervaring opgedaan bij KPMG, CreditForce en Graydon. Startend in de detachering en na een aantal opdrachten een functie op het hoofdkantoor als manager finance.

Op 32-jarige leeftijd maakte hij de overstap om als zelfstandige verder te gaan. Gedurende deze periode heeft Marcel diverse opdrachten afgerond bij uiteenlopende branches. Hij heeft onder andere ervaring in de financiële en zakelijke dienstverlening, groothandel, productiebedrijven en onderwijsorganisaties. De opdrachten die Marcel succesvol heeft uitgevoerd waren van verschillende omvang, van start ups tot grote beursgenoteerde organisaties.

Hij heeft ervaring in het aansturen van teams van verschillende groottes. Marcel is onder andere bekwaam in Order2Cash proces, het integreren van organisaties na een overname en het coachen van teams. Hij is sterk in financieel gerelateerde processen.

 

Persoonlijk

Marcel is samenwonend en heeft 1 kind. Hij is zeer sportief, variërend van diverse balsporten, water- en wintersport (skiën/schaatsen) tot hardlopen. Hij vervult ook een opbouwende rol binnen de sportvereniging als bestuurslid en coach. Verder is hij actief bij de organisatie van de Unicef Loop in Breukelen.
Kortom: Marcel heeft hart en interesse voor sport in al zijn facetten.

Ik help u graag verder

    Marcel Griffioen

    Referenties van klanten

    Bij CreditForce de financiele linking pin voor alle afdelingen. Wat ik in Marcel waardeer is dat hij goed overzicht blijft houden en ondanks hevige drukte toch voor iedereen benaderbaar blijft en medewerkers persoonlijke aandacht geeft. Qua abstractieniveau en analytisch vermogen zit het ook wel snor bij Marcel, kortom een fijne kerel om mee samen te werken.