Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kees van den Breemer

Nadat hij in 1987 zijn opleiding werktuigbouwkunde heeft afgerond is hij direct gestart met opleidingen op het gebied van bedrijfskunde en marketing. Onder ander “Advanced Retail Management” aan TIAS Business School. Naast diverse algemene management opleidingen is hij Register Adviseur Bedrijfsopvolging waarbij hij zijn bedrijfskundige kennis combineert met gedegen financiële kennis. Bij deze laatste opleiding staat zowel de fiscaal juridische kant als de bedrijfswaarderingskant centraal.

Ervaring

Kees heeft zijn ervaring opgedaan binnen de Retail (levensmiddelen & DIY), groothandel en logistiek in verschillende functies als projectleider, regiomanager en vestigingsdirecteur. Hij heeft deze functies uitgevoerd bij verschillende (grote) bedrijven en bij zowel franchisegevers als grootwinkelbedrijven. Naast deze functies is hij altijd betrokken geweest bij de strategische ontwikkeling van organisaties waar hij werkzaam was. Projecten waar hij bij betrokken is geweest zijn ontwikkeling van strategische plannen, integratie van ondernemingen na overnames en de bouw van nieuwe distributiecentra.

Vanuit deze rol heeft de klant altijd centraal gestaan.

In 2019 heeft hij besloten om zich als partner aan te sluiten bij Claassen, Moolenbeek  & Partners om als zelfstandig ondernemer zijn kennis en ervaring met andere ondernemers te delen waarbij hij gebruik maakt van de specialismen die binnen deze organisatie aanwezig zijn.

Hij richt zich hierbij primair op MKB-ondernemingen in de regio Utrecht en omstreken.

We zijn ervan overtuigd dat hij met zijn brede ervaring in het MKB bedrijf de juiste gesprekspartner is voor deze ondernemingen.

Persoonlijk

Kees is samenwonend en heeft 2 kinderen. In zijn vrije tijd is hij graag actief met zijn mountainbike en zijn hobby koken, waarbij ook zijn interesse in wijn goed van pas komt. Voor deze hobby volgt hij regelmatig cursussen. Naast deze hobby’s is hij maatschappelijk actief bij diverse lokale organisaties en kookt hij 1x per week voor mensen met dementie. Het verzorgen van een gezonde maaltijd en het brengen van gezelligheid staat hierin centraal.

Ik help u graag verder

  Referenties van klanten

  Over zijn rol als adviseur

  • Kritische denker, objectief oordeel en onpartijdig: analytisch; logisch; denkt na over dingen. Is niet blind voor de ontwikkelingen buiten de directe werkomgeving, doet onafhankelijk observaties en kan die verwoorden. De relevante ontwikkelingen en kansen spelen zich voor Kees niet alleen af binnen de bedrijfsmuren.
  • Voorzichtigheid, bedachtzaamheid, orgvuldigheid en discretie: denkt voordat hij spreekt; neemt geen onnodige risico’s. Daar waar het niet zo soepel loopt met een werkgever is Kees ook in staat zijn eigen rol kritisch te benoemen. Poetst het eigen verhaal niet op.
  •  Zelfbeheersing en gedisciplineerd: beheerst, beheerst impulsen en emoties. Gebruikt geen grote woorden, prettig om mee te communiceren

  Johannes de Vries – Managing Partner at Jurjen de Vries retail managemant & efficiency

  Over zijn rol als adviseur

  Kritische denker, objectief oordeel en onpartijdig: Kees heeft een hoog abstractieniveau van denken. Kees denk logisch en kan tevens onpartijdig naar dingen kijken. Hij stelt vragen die al jaren niet meer gesteld worden binnen organisaties. Dit zorgt zakelijk wel eens voor wrijving. Zijn scherpe kritische blik wordt niet altijd gewaardeerd, terwijl hij juist de vinger op de zere plek legt.

  Wijsheid en inzicht: Kees is scherp in analyses. Durft zich ook uit te spreken als hij ergens anders over denkt. Wordt niet altijd gewaardeerd (zie vorige punt).

  Volharding, ijver en doorzettingsvermogen: Kees is een doorpakker mits hij er zelf ook achter staat. Vanwege enerzijds zijn kundigheid en anderzijds zijn doorzettingsvermogen is hij uitstekend in staat om dingen af te maken en successen te boeken. Kees vindt resultaat boeken in zijn werk ook belangrijk.

  Eerlijkheid, oprechtheid en authentiek: Kees hecht veel waarde aan waarheidsgetrouw. Hij is wars van bedrijfspolitiek en heeft moeite met mensen die draaien als een blad in de wind. Met name in situaties waar je rugdekking verwacht en er uiteindelijk alleen voor komt te staan.

  Merijn Beemer – Manager Productmanagement Koninklijke Jongeneel B.V.

   

  Over zijn rol als adviseur

  In deze periode was leiderschap geboden in de turnaround en integratie van A&P bij C1000. De verschillende culturen binnen één organisatie en de noodzaak om beter te presteren zorgde dat Kees leiderschap toonde maar ook creativiteit, volharding en enthousiasme om iedere dag mensen te motiveren en te enthousiasmeren om het doel te bereiken. 3 stappen voorwaarts en dan weer 1 stap achterwaarts zorgde dat Kees moest volharden in de strategie die gekozen was. Hierdoor zijn mooie successen behaald.

  Daarbij is het belangrijk dat Kees kritisch blijft, analyseert om alvorens een objectief oordeel te geven over zakelijke beslissingen of juist beslissingen die te maken hebben met medewerkers.

  Jeroen Floris – Commercial Director Retail & Added Value Europe at 2 Sisters Storteboom