Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Marina de Kanter

Studeerde BSc Business Administration aan Babson College (Massachusetts USA) met een Major in Finance. Volgde een MBA opleiding aan Manchester Business School (Manchester GB), waarvan 1 semester in Barcelona (IESE).

Ervaringen

Marina is een financieel goed onderlegde generalist met brede ervaring. Ze is begonnen als financieel analist (transportsector) en accountmanager voor institutionele klanten bij een investment bank in Amsterdam en Londen. Na het behalen van haar MBA versterkte ze het business development team van TNT Contract Logistics Europe. Vanaf 1992 was zij terug in het investment vak als algemeen directeur van een particuliere investeringsmaatschappij/family office met o.a. een uitgebreide internationale vastgoed portefeuille. Hier was Marina tevens verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken bij de investeringen. In de periode 1998-2002 werkte zij als freelancer aan zeer diverse opdrachten; van het begeleiden van startende internet ondernemingen tot het reorganiseren van de financiën van een basisschool. In 2002 werd Marina de Kanter adjunct directeur bij Het Spoorwegmuseum, dat vanaf 2003 middels een renovatie van ruim 35 miljoen Euro een geheel nieuw bedrijf werd. Van eind 2010 tot 2015 was zij lid van de directie van Stichting VSBfonds, met de verantwoordelijkheid voor financiën en algehele bedrijfsvoering.

In 2016 sloot zij zich aan bij Claassen, Moolenbeek & Partners.

Persoonlijk

Marina is gehuwd en heeft twee volwassen kinderen. Daarnaast heeft ze een Cornish Shrimper, waarmee zij zomers in binnen- en buitenland zeilt. In de winter heeft ze het liefst veel sneeuw en ijs.

Ik help u graag verder

  Marina de Kanter MBA

  Referenties van klanten

  Claassen,Moolenbeek&Partners

   

   

  Claassen,Moolenbeek&Partners