Claassen, Moolenbeek & Partners – Bedrijfskundig – en banquair advies

CM&P - Bedrijfskundig en bancair advies > Voor iedere situatie de juiste financiering

Voor iedere situatie de juiste financiering

Ieder bedrijf doorloopt een bepaalde levenscyclus. Elke fase vraagt om andere financieringen, welke nodig zijn om uw strategische doel te bereiken. Met de juiste financiering kan de winstgevendheid van een onderneming aanzienlijk vergroot worden.

Verschillende soorten financieringen

Om uw toekomstplannen te verwezenlijken is een financiering vaak onmisbaar. Iedere situatie of fase vraagt om een ander type financiering. Het leveren van maatwerk is daarom altijd ons uitgangspunt. Start-up financieringen vragen logischerwijs om een investering aan het begin van de cyclus. Dit zijn heel andere financieringen dan groei-financieringen, bedoeld om bijvoorbeeld investeringen in het machinepark of onroerend goed te kunnen doen. Of om aan werkkapitaal te komen of een herstructurering door te voeren.

Reguliere en alternatieve financieringen

Banken en andere kredietverstrekkers willen volledig en juist geïnformeerd worden. U wilt zo snel mogelijk duidelijkheid of de financiering wordt verstrekt en tegen welke condities. Onze dienstverlening helpt u daarbij, zodat u geen kostbare tijd verliest. Een financieringsrapport heeft hierbij duidelijke meerwaarde, om de meest optimale condities en tarieven te krijgen.

CM&P levert maatwerk en weet altijd de juiste financiering voor u te realiseren. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met alle vormen van financiering. Of het nu gaat om bancaire kredieten of alternatieve financieringen: wij zijn er in thuis. Van crowdfunding en kredietunies tot informal investors en participanten, de specialisten van CM&P weten u met de juiste bron in contact te brengen. We zijn geassocieerd lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan of bekijk onze casussen.

Toon casussen (25)