Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsovername Elektro van Goch overgenomen door Energa

Deel deze pagina
Geschreven door: Bart Lemmen
4 april 2023Vanaf 1 april 2023 heeft Energa alle bedrijfsactiviteiten van Elektro van Goch overgenomen. De eigenaren Jan en Marc van Goch hebben besloten om zich aan te sluiten bij Energa om de krachten te bundelen en gezamenlijk een nog sterkere positie in de markt te veroveren. Met deze overname streven beide bedrijven ernaar om hun expertise te combineren en synergiën te creëren om hun klanten beter van dienst te zijn.

Energa, gevestigd in Venlo is een bedrijf met een team van 50 regionale vakspecialisten in de elektrotechnische totaaltechniek. Ze zijn gespecialiseerd in adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Elektro van Goch is een familiebedrijf uit Venray, dat zich kenmerkt door hun grote kennis en ervaring in de elektrotechnische installatietechniek, gespecialiseerd in data- en telecommunicatie en gebouw/huisautomatisering. Door de krachten te bundelen, kunnen de bedrijven hun aanbod van producten en diensten uitbreiden en hun klanten een breder scala aan oplossingen bieden.

‘’We zijn verheugd om dit aan te kondigen en zijn ervan overtuigd dat we samen nog meer waarde kunnen bieden aan onze klanten’’, aldus Jack Kusters. ‘’We hebben veel respect voor de expertise van Elektro van Goch en kijken ernaar uit om onze kennis te combineren.’

‘’Deze samenwerking is een logische stap voor ons bedrijf’’, aldus Jan van Goch. ‘’Doordat we geen opvolging hebben, dienen we uit voorzorg na te denken over de opvolging van ons bedrijf, zodat de continuïteit voor medewerkers en klanten ook in de toekomst gewaarborgd is.”

De bedrijfsovername is begeleid door onze collega Bart Lemmen. Hij kijkt terug op een prettige samenwerking en voor beide partijen een mooie uitkomst.

 

Foto: v.l.n.r. Jack Kusters, Bart Lemmen, Andre van Goch, Mark van Goch, Jan van Goch, Ruud Steeghs, Ernst Hermsen en John Deenen.