Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bart Lemmen

Na succesvol afgeronde opleidingen aan LAS en MAS Venlo/Horst, behaalde hij in 1998 het diploma Tuinbouw – Bedrijfsmanagement & Voorlichting op HAS Den Bosch. Vervolgens studeerde hij in 1999 af aan Universiteit Nyenrode met het Intensief Doctoraal Programma General Management. In 2000 begon zijn loopbaan en gedurende de diverse functies heeft hij deelgenomen aan seminars en trainingen op het gebied van marketing en management. Tevens heeft hij diverse cursussen (o.a. NIBE – opleidingen) gevolgd en de masterclass Cultureel Ondernemerschap (Erasmus Universiteit). In 2019 heeft hij de Masteropleiding Register Adviseur Bedrijfsopvolging Fiscaal & Juridisch (RAB FJ) succesvol afgerond en Bart is nu ook geregistreerd in het RAB-register.

Ervaringen

In diverse management functies, altijd met een commerciële tint, heeft Bart zowel in de maakindustrie als diverse dienstverleningsbedrijven nationaal en internationaal ervaring opgedaan. Opgegroeid in een ondernemersgezin met rozen heeft hij ondernemen van jongs af aan meegekregen. Hier leerde hij om problemen praktisch op te lossen. Commercieel en communicatief is hij goed onderlegd en is in staat om snel tot de kern van zaken te komen.

Kortom:“Specialist met boerenverstand

Persoonlijk

Bart heeft 2 kinderen en heeft een bijzondere hobby: muziek. Hij speelt de Bugel en trompet met veel plezier.

 

 

Ik help u graag verder

  drs. ing. Bart Lemmen

  Referenties van klanten

  Ik heb met Bart een zeer constructief gesprek gehad waarin we binnen 1,5 uur helder hebben gekregen waar de huidige knelpunten in mijn onderneming zitten. Bart heeft mij 3 snel inzetbare tips gegeven die mij op korte termijn lucht en inzicht geven en op langere termijn mogelijkheden bieden om op natuurlijke wijze mijn klantenbestand te laten groeien. Een gesprek met Bart is verhelderend en helpt je onderneming.

  Antoon Koster

  Ik heb Bart gevraagd als sparringspartner voor mijn toekomstige bedrijfsplannen. Hij heeft mij bijzonder geholpen! Bart is in staat om zowel financieel als op strategisch niveau met je mee te denken. Met zijn doortastende vragen en heldere analyses heeft hij me enorm verder geholpen!

  Suzanne van Maasakker

  Met Bart (als objectieve expert van buitenaf) heb ik het hele traject doorlopen om te komen tot een quickscan in het kader van Koersvast/de Versneller van de KvK. Hij is vasthoudend, bereid zich goed voor maar kan ook schakelen als dat gewenst is. Hij is betrokken en geeft je het gevoel echt geinteresseerd te zijn. Ik heb er een heel goed gevoel aan over gehouden en kan Bart aan iedereen aanbevelen.

  Maja Kateman