< p>

Dordrecht - Claassen, Moolenbeek en Partners

Dordrecht

CM&P Dordrecht

Dordrecht/ Dordt is de 5e gemeente van de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De stad ligt op het punt waar de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude Maas. De gemeente Dordrecht omvat het gehele Eiland van Dordrecht. De stad is goed bereikbaar via weg, spoor en water.

De belangrijkste bestaansmiddelen van Dordrecht behoren scheepsbouw, houtindustrie en metaalindustrie. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich al als belangrijke handelsstad en was het een van de 6 grote steden van Holland. Later nam het belang van de stad af, maar de binnenstad herinnert nog altijd aan dit rijke verleden. Ook buiten het centrum weten de Dordtenaren nog goed hoe ze moeten handelen: De Merwestad heeft de zesde zeehaven van Nederland. Een van de grootste werkgevers op het ‘Eiland van Dordrecht’ is DuPont. Op bedrijventerrein ‘Staart-Oost’ heeft DuPont De Nemours (Nederland) B.V. negen fabrieken gebouwd.

Bedrijfskundig advies in Dordrecht

Voor ondernemers is er niets belangrijker dan een koers voor de langen termijn te bepalen in een heldere bedrijfsstrategie. Een juiste bedrijfsstrategie biedt namelijk stevige handvaten bij de besluitprocessen binnen de organisatie. Claassen, Moolenbeek & Partners helpt jouw onderneming in regio Dordrecht met het vaststellen voor een passende strategie bij jouw onderneming. Onze missie is het succesvol(ler) maken van ondernemingen, daar sluit het bovenstaande naadloos bij aan.

Financieel bedrijfskundig advies in Dordrecht

Voor veel ondernemers is een bedrijfsfinanciering onmisbaar in het verwezenlijken van de toekomstplannen. Iedere fase die jouw onderneming doorloopt vraagt namelijk om een ander type bedrijfsfinanciering. Heb jij een onderneming in de regio Dordrecht? Dan leveren Claassen, Moolenbeek & Partners een financieel bedrijfsadvies op maat.

Advies door een partner in Dordrecht

Ben je voor jouw onderneming op zoek naar een financieel- of strategisch bedrijfsadvies in de regio Dordrecht? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen jou onderneming graag op weg. Contact opnemen kan telefonisch, per mail of door het onderstaande contactformulier in te vullen.

Voor een persoonlijk advies komen we graag bij je langs. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons binnen te komen lopen. Onze partners in Dordrecht ontvangen je graag aldaar, het meest geschikte bezoekadres is in Rotterdam: Hoofdweg 66, 3067 GH, Rotterdam.

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Dordrecht die het team kunnen versterken. Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Dordrecht

Smidsweg 40, 3295BV ’s -Gravendeel
088 – 2636760

Contactformulier