Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een aantrekkelijke vestigingsplek voor bedrijven vanwege de strategische ligging midden in de Randstad en de goede verbindingen via weg, spoor, lucht en water. De gemeente ligt aan de oude Rijn en is omgeven door het Groene Hart en vele plassen.

Met behulp van een groot netwerk helpen we ondernemers met de juiste partners in contact te komen. In ons netwerk zitten bijvoorbeeld de Economische Development Board Alphen aan den Rijn, de Greenport, de gemeente en de VOA (vereniging ondernemingen Alphen aan den Rijn).

Duurzaamheid is belangrijk voor de gemeente Alphen aan den Rijn. Bedrijventerrein Schans II bijvoorbeeld loopt voorop op het gebied van duurzaamheid. Gemeente, omgevingsdienst en het parkmanagement hebben zelfs een methode ontwikkeld om actief prestaties op het gebied van duurzaamheid te meten.

Bedrijfsadvies in Alphen aan den Rijn

Heb je een eigen onderneming? Dan is een heldere bedrijfsstrategie onmisbaar om jouw onderneming tot een succes te maken. Een bedrijfsstrategie ligt namelijk aan de basis bij het nemen van belangrijke besluiten die gelden voor jouw organisatie. De adviseurs van Claassen, Moolenbeek & Partners bieden jouw onderneming in de regio Alphen aan den Rijn een passend bedrijfsadvies op maat.

Financieel bedrijfsadvies in Alphen aan den Rijn

Jouw onderneming doorloopt diverse fases. Iedere fase vraagt op haar beurt weer om andere soorten financieringen. Met dank aan een financieel bedrijfsadvies voor jouw onderneming valt veel winst te behalen. Het afsluiten van de meest voordelige financiering geeft veel extra mogelijkheden.

Advies door een partner in Alphen aan den Rijn

Ben je in de regio Alphen aan den Rijn op zoek naar een strategisch- of financieel bedrijfsadvies op maat voor jouw onderneming? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Neem daarom ook zeker contact met ons op. Onze vestiging in Alphen aan den Rijn heeft uiteraard haar focus liggen op Alphen en haar directe omgeving: de regio Leiden, Bodegraven en Gouda.

Naast dat we ondernemers succesvol(ler) helpen te worden zijn we ook op zoek naar nieuwe partners in de regio Alphen aan de Rijn die ons team kunnen versterken. Partner worden? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/.

We hebben vestigingen door heel Nederland, bekijk hier onze andere vestigingen.


Adres vestiging Alphen aan den Rijn

Flemingweg 8, 2408 AV Alphen a/d Rijn
088 – 2636760

Contactformulier