Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Anjo Boxem

Anjo heeft na het behalen van zijn HEAO opleiding, vele zakelijke bancaire opleidingen gevolgd. Passend bij zijn ontwikkeling in het management en naar bestuurlijke rollen heeft hij relevante leiderschaps- en governanceprogramma’s doorlopen. Zijn bedrijfskundige expertise wordt ondersteund door zijn afgeronde Executive MBA Nijenrode die hij naast zijn werk voltooide. Daarnaast genoot hij de 2 jarige opleiding Business Valuation (Erasmus). Financieel en bedrijfskundig is hij zeer bedreven, bestuurlijk sterk en pragmatisch.

Ervaringen

Zijn ervaring komt onder andere van Credit Lyonnais Bank en Rabobank. Anjo heeft ruim 30 jaar ervaring in zowel advies- als directiefuncties in de zakelijke dienstverlening, met specialisaties in strategische advisering, verandermanagement, financieel-/risicomanagement en financieringsvraagstukken. Door zijn krachtig leiderschap ontwikkelde hij zich tot manager en bestuurder van diverse zelfstandige Rabobanken ( tot 270 fte).

Anjo nam in 2013 het besluit om zich zelfstandig te maken als bedrijfsadviseur bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Daar zet hij zijn kennis en ervaring in om ondernemingen naar een hoger plan te brengen, door ambities, structurering en financiering op één lijn te brengen. Hij is uitstekend inzetbaar in het MKB, ook op interim basis om ambities en hervormingen te operationaliseren. Hij is gepassioneerd over ondernemerschap. Als geen ander begrijpt hij de positie van de bestuurder.

Ik help u graag verder

    Anjo Boxem