< p>

"Kunstvuurwerk" zoekt werkkapitaal om de sterke groei te kunnen.

“Kunstvuurwerk” zoekt werkkapitaal om de sterke groei te kunnen realiseren

Deel deze pagina

24 oktober 2016Kunstvuurwerkfabriek van der Nat is een onderneming in Steenwijk en verkoopt consumentenvuurwerk rond de jaarwisseling en steekt vuurwerkshows af bij evenementen. Het familiebedrijf, met inmiddels de 3e generatie, wil op ambachtelijke wijze met eigen receptuur opnieuw een eigen productielijn vuurwerkproducten opzetten. Dit is een herintroductie van de productie-activiteiten die door wetgeving in 2003 noodgedwongen moesten worden beëindigd. De vervaardiging van de producten zal in Duitsland plaatsvinden. De verkoopactiviteiten worden vanuit Nederland gecoördineerd.

Kernactiviteiten van de onderneming

De kernactiviteiten bestaan uit het fabriceren en verwerken van kunstvuurwerk ten behoeve van de particuliere en zakelijke markt. De verkoopactiviteiten van het gefabriceerde vuurwerk zijn hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt bestaande uit groothandels en importeurs van professioneel en consumentenvuurwerk. De omzet wordt gerealiseerd uit de verkoop van het aantal stuks vuurwerkproducten aan:

  • nationale en internationale groothandels
  • importeurs
  • professionele afsteekbedrijven

Soort financiering

Het betreft een investering van € 120.000 in de vorm van een krediet met een maximale looptijd van 4 jaar. Rente is in nader overleg.


Matchinvest is sinds de start in 2008 uitgegroeid tot een platform, waarbij we gebruik maken van lokale partners, waar ervaren ondernemers u als ondernemer kunnen begeleiden in de succesvolle invulling van uw kapitaalbehoefte én u als investeerder kunnen voorzien van interessante investeringsproposities. Het is lang niet meer vanzelfsprekend dat ondernemers naar de bank kunnen voor financiering, dus zoeken ze naar alternatieve kredietvormen. Informeel kapitaal is daar één van. Claassen, Moolenbeek & Partners heeft een unieke samenwerking met Matchinvest voor de regio Zuid-West-Nederland.

Informatie / contact

Heeft u als investeerder interesse in (een deel) van deze investering? Neem dan gerust contact op met
Claassen, Moolenbeek & Partners Hulst
 of rechtsreeks met Matchinvest. Voor meer informatie kijk ook op de website van Matchinvest.