Hulst

CM&P Hulst

Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest Nederland
Vestiging Hulst

 

Vanuit onze kantoren in Breda en Hulst ondersteunen we heel graag al onze klanten en relaties in de regio’s West-Brabant en Zeeland bij het realiseren van hun ambities. Met een groeiend team van mensen dat deskundigheid, vaardigheden en veel ervaring koppelt aan de ambitie en drive, gaan we voor een optimaal bedrijfskundig en financieel advies voor alle gebieden van onze dienstverlening. Dit vanuit een bedrijfskundige visie en vooral een persoonlijke maatwerkbenadering.

 

Strategisch bedrijfsadvies

Om een onderneming succesvol te maken, is het essentieel om de koers van het bedrijf voor de lange termijn te bepalen. Een duidelijke strategie is immers de basis voor alle belangrijke beslissingen die genomen worden. Het formuleren van een succesvolle strategie inclusief het opstellen van een bijbehorend ondernemingsplan onderneming kan aanzienlijk worden vergroot wanneer wordt gekozen voor een goed financieringsplan. Bancair financieren is vaak een goede oplossing en nog steeds de meest voorkomende vorm, maar zeker niet de enige oplossing. Crowdfunding, lease, factoring en het gebruikmaken van informal investment zijn slechts een aantal alternatieve vormen die (met elkaar gecombineerd) ook kunnen leiden tot de realisatie van de gewenste investering.

 

Welke financieringen en combinaties zijn nodig om uw strategische doelen te bereiken? Wij helpen graag bij de begeleiding van het proces en het maken van de juiste keuzes is echter niet eenvoudig. In de begeleiding van ondernemers hanteren wij een duidelijk stappenplan, waarmee een heldere strategie wordt opgesteld en geïmplementeerd, met concrete acties om de onderneming naar het gewenste resultaat te leiden.

 

Financieel bedrijfsadvies

Om toekomstplannen en ambities te verwezenlijken is investeren meestal een must. Iedere fase die een onderneming doorloopt vraagt om een ander type investering. Investeringen kunnen soms uit eigen middelen betaald worden, maar vaak is een financiering onmisbaar. De winstgevendheid van de onderneming kan aanzienlijk worden vergroot wanneer wordt gekozen voor een goed financieringsplan. Bancair financieren is vaak een goede oplossing en nog steeds de meest voorkomende vorm, maar zeker niet de enige oplossing. Crowdfunding, lease, factoring en het gebruikmaken van informal investment zijn slechts een aantal alternatieve vormen die (met elkaar gecombineerd) ook kunnen leiden tot de realisatie van de gewenste investering.

 

Welke financieringen en combinaties zijn nodig om uw strategische doelen te bereiken? Wij helpen graag bedrijfsadvies en het maken van de juiste keuzes.

Advies bedrijfswaardering en -overdracht

Kenmerkend voor goede ondernemers is dat zij steeds nieuwe kansen zien en daar bij voorkeur zo snel mogelijk naar handelen. Om kansen te kunnen verzilveren is het soms nodig om een ander bedrijf te kopen of juist de strategische keuze te maken om het eigen bedrijf te verkopen. De aan- en verkoop van een bedrijf is een complex en veelomvattend proces, waarbij het zorgvuldig doorlopen van alle noodzakelijke stappen van groot belang is om tot de juiste en meest succesvolle beslissingen te komen. Dit varieert van het waarderen van de onderneming tot en met de implementatie bij een overname. Op basis van een jarenlange ervaring, de juiste kennis en een groot netwerk zijn wij uitstekend in staat om u te ondersteunen bij het nemen en uitvoeren van één van de meest belangrijke beslissingen tijdens het ondernemerschap.

 

Managementadvies

Als ondernemer moet u gedurende de week honderden beslissingen die vaak betrekking hebben op een groot aantal uiteenlopende onderwerpen. Met name in dynamische tijden, waarin uw bedrijf heel hard groeit of het juist een periode tegenzit, kan het plezierig zijn om gebruik te kunnen maken van een onafhankelijke sparringpartner die zowel luistert naar uw gedachten en ideeën, alsook argumenten aanreikt om op verschillende manieren naar vraagstukken te kijken. Deze rol vervullen wij graag, waarbij ons enige belang is om uw bedrijf weer of nog succesvoller te maken.

 

Contact met een Partner

Bent u voor uw onderneming op zoek naar een partner voor advies in de regio Zuidwest Nederland? Dan bent u hier op het juiste adres. Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, via mail of via het contactformulier onderaan de pagina. Natuurlijk komen we voor een kennismaking en een persoonlijk advies heel graag bij u langs!

 

Welkom bij Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest Nederland!

 

Vacatures

Naast dat we ondernemers succesvol helpen te maken, groeien we zelf ook. We zijn daarom doorlopend op zoek naar zowel nieuwe ondernemende partners als mensen met bedrijfskundige en financiële kwaliteiten die een voorkeur hebben om vanuit een loondienstverband ons team te versterken. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Kijk voor meer informatie op: www.cmenp.nl/word-partner/ of bel of mail ons voor meer informatie.


Adres vestiging Hulst

Steenstraat 33, 4561AR Hulst
088 – 2636771

Contactformulier