Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Arjan Bonthond

Arjan heeft na het behalen van zijn HEAO-CE opleiding zijn Master of Business Administration gehaald. Daarna diverse opleidingen gevolgd welke van belang zijn voor zijn vakgebied. Financieel is hij (een) kei(hard), op de mens zacht.

Ervaringen

Werkervaringen bij ABNAmro Bank en SNS bank. Daarna overgestapt naar de VvAA als mediator en consultant in de zorg. Op 51 jarige leeftijd voor zichzelf begonnen als consultant en MfN-registermediator en werd bedrijfsconsultant bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Is uitstekend inzetbaar in het MKB en de zorg. Gepassioneerd over ondernemerschap en kent het klappen van de zweep. Zeer ervaren in conflictbegeleiding binnen een onderneming.

Persoonlijk

Arjan is gehuwd, heeft 4 kinderen en woont in Weert. Graag zit hij op de pistes en sport hij veel om het hoofd fris te houden.

De grootste voldoening in zijn werk is om mensen te helpen om hun (ondernemers)droom waar te maken.

Ik help u graag verder

    Referenties van klanten

    “Arjan is goed in het helder maken van voor ons onoplosbare problemen door ze out-of-the-box te gaan benaderen. Een unieke ervaring”

    “Arjan is een kundig mediator die op onnavolgbare wijze onszelf liet inzien dat we wel erg fout bezig waren in de samenwerking”