Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Maarten Haast

Heeft na het behalen van zijn HBO opleiding SPD I en II, de opleiding tot Accountant-Administratieconsulent AA afgerond waarna hij ook nog de post-doctorale controllersopleiding heeft afgerond aan de VU te Amsterdam. Administratief is hij goed onderlegd. Financieel is Maarten een kei, zowel aan de kant van Business Control als aan Financial Control.

 

Ervaringen

Maarten heeft ruim 20 jaar gewerkt voor Stryker in Nederland (een Amerikaans beursgenoteerd Med Tech bedrijf) in diverse financieel administratieve rollen. Hij was CFO van een van de divisies, verantwoordelijk voor de EEMEA-markt. Maarten heeft diverse projecten succesvol afgerond, waaronder: ERP-implementaties, opzetten Financial Shared Service Center, opzetten Europees Distributiecentrum.

Maarten heeft 4 jaar als MKB-ondernemer/ZZP’er op ad interim basis gewerkt, onder meer voor Boels Verhuur in Sittard. Momenteel is hij nog werkzaam voor Stopler Medical Holding BV, onderdeel van de Zweedse Asker Healthcare groep.

Per 1 januari 2024 is hij verbonden als partner bij Claassen, Moolenbeek & Partners. Maarten is uitstekend inzetbaar in het MKB+, onder meer op het gebied van strategische ondersteuning, commissaris en toezichthouder. Hij is gepassioneerd over het ondernemerschap en begrijpt als geen ander de positie van de DGA.

 

Persoonlijk

Maarten is gehuwd, heeft 3 kinderen. Graag zit hij op het water, wandelt hij veel met zijn vrouw, of gaat hij hardlopen.
Als adviseur haalt Maarten de meeste voldoening uit het ondersteunen van bedrijven bij het verbeteren van hun prestaties en het tillen van hun activiteiten naar een hoger niveau.

Ik help u graag verder

    Claassen Moolenbeek en Partners Maarten Haast