Zoeken
Close this search box.
Zoeken
Close this search box.

Marita van Dooren

Marita heeft tijdens de studie communicatiewetenschappen gekozen voor de specialisatie marketingcommunicatie. Daarna nog de cursussen NIMA-A en NIMA-B gevolgd voor een betere aansluiting met de praktijk en NIBE zakelijke dienstverlening.

Ervaringen

Na de opleiding als Hoofd Algemene Zaken heeft Marita een detacheringsbureau in de IT-branche opgezet, en aansluitend als General Manager een soortgelijke onderneming in financiële problemen volledig gereorganiseerd. Daarna diverse horecaondernemingen, als zelfstandig ondernemer samen met een partner, financieel gezond gemaakt om vervolgens weer te verkopen. Is gepassioneerd over ondernemerschap en functioneert uitstekend als sparringspartner voor de ondernemer. Helpt (on)mogelijkheden zichtbaar te maken, toekomstplannen scherp te stellen en financierbaar te maken en door een kritische blik resultaten te verbeteren.

Persoonlijk

Marita woont samen met haar vriend en hun twee kinderen in een boerderij met grote tuin, waar ze in de zomer altijd te vinden zijn bij of in de zwemvijver. Naast haar hobby’s en de tijd die ze met het gezin doorbrengt, is haar werk haar grote passie.

Ik help u graag verder